Financieel Administrateur – Lijnden

Administrateur Lijnden

Ben jij de Financieel Administrateur die de volledige boekhouding van A tot Z kan verzorgen binnen deze dynamische toeristische organisatie een enthousiast finance team werkzaam is.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Alles wat groot is, begon ooit klein. Voor deze opdrachtgever, waar wij, Holland Talent Group, een wervelwind in Finance zoeken, hebben wij een ultieme kans voor jou als:

Financial Administrateur (32-40 uur)

Een schipper vaart zijn eigen koers. Dat heeft de oprichter van deze grote organisatie, gedaan en geweten. Zijn toeristische talent, heeft hij gebruikt en er een groot succes van gemaakt. Met inmiddels ruim 750 medewerkers, zijn zij marktleider in het aanbod van excursies en verkoop van tickets, in de mooiste stad van Nederland. Daar bleef het niet bij, zij zijn ook eigenaren van verschillende topattracties. Enthousiasme, in één woord omvat dit de sfeer, die hier als vanzelf aanstekelijk is.

Functie

Jij vaart blind op je expertise, en kijkt uit naar grote wateren!

Daar is een proactieve houding voor nodig. Een beetje brutaal en met lef. We houden het wel overzichtelijk natuurlijk, daarom dit rijtje waar jij vast wel als een vis in zwemt:

• Je bent medeverantwoordelijk voor de volledige administratie van de organisatie  en internationale entiteiten.

• Je rapporteert aan de Finance Manager.

• De kas- bank- en grootboekadministratie leg jij correct en netjes vast.

• Je verwerkt activa-transacties.

• Je stemt tussenrekeningen, Intercompany af.

• Je bent ondersteuner bij de maand- en jaarafsluitingen.

• Je ondersteunt bij het voorbereiden van account dossiers.

• Je stelt de aangifte omzetbelasting op.

Wat heb je nodig?

De trossen kunnen los met jou, want jij beschikt over:

 • Minimaal een MBO4 opleiding, afgerond in Finance (bij voorkeur PDB of MBA)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, (i.v.m. internationale contacten)
 • Ervaring met Microsoft Dynamics Axapta. Dit is een pré.
 • Goede kennis van Microsoft Excel/Office.
 • Enkele jaren werkervaring in de Finance.
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden.
 • En natuurlijk werk je secuur, zelfstandig en neem je initiatief.
 • Kwaliteit is je doel en daar ga jij altijd voor. Je bent klantgericht en houdt de missie van de organisatie voor ogen, dat is in deze functie, heel belangrijk. Noem het je eigen excursie in de Finance.
 • Je kunt met focus werken, maar voelt je ook thuis, in de grote vijver met fijne collega’s. Dat maakt jou een integere, betrokken mens met een ‘hands-on’ mentaliteit.

Wat bieden we jou?

 

 • In de gezellige en open werksfeer, is deze functie voor jou super. Je hebt kansen om door te groeien in Finance en Control. De organisatie heeft zijn anker allang stevig op de bodem en zijn financieel gezond. Een betrouwbare werkgever in een dynamische, Internationale omgeving.
 • Voor jouw belangrijke rol, word jij hier beloond met een passend salaris, in overeenstemming met de CAO voor Toerisme.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Reken dan op jezelf, dan doen wij dat op jou!

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures