Financieel Administrateur incl. controlling skills – Amsterdam

Administrateur Amsterdam

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team binnen een informele en creatieve  organisatie? Lees dan snel verder, want wij hebben dé perfecte uitdaging voor jou!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Voor een toonaangevend internationaal content productiebedrijf met negen succesvolle productiehuizen verspreid over Nederland, België en Zweden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administrateur. Dit bedrijf, gevestigd in de bruisende regio Amsterdam, biedt een unieke kans om deel uit te maken van een innovatief team dat hoogwaardige producten en diensten levert aan diverse sectoren.

                                  Financieel Administrateur incl. Controlling skills 32-40 uur

 

Functie

Als Financieel Administrateur ben jij de spil in het financiële web van deze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse boekhouding en analytische controlling taken, waarbij je werkt met het geavanceerde AFAS systeem. Je zult direct samenwerken met de CFO en een andere Financieel Administrateur, en krijgt de kans om te groeien en veel te leren van je collega's.

 • Verzorging van de boekhouding in AFAS van A tot Z incl. maandafsluiting.
 • Aangiftes verzorgen en voorbereiding jaarrekening voor externe Accountant.
 • Uitvoeren van 40% analytische controlling taken.
 • Ondersteunen bij het opstellen van financiële analyses en rapportages.
 • Meewerken aan de verbetering van financiële processen binnen de organisatie.

Wat heb je nodig?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en analytisch sterke teamspeler die graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt een scherp oog voor detail en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een financiële richting.
 • Ervaring met AFAS is een pre.
 • Sterke analytische vaardigheden en een probleemoplossend vermogen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Beschikbaarheid voor 32 tot 40 uur per week.
 • Woonachtig in de regio Amsterdam.

Wat bieden we jou?

Binnen deze organisatie krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan hun groei en succes. Zij bieden een inspirerende en flexibele werkomgeving waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen.

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de €4.500 en €5.250, afhankelijk van ervaring en expertise.
 • Een informele werksfeer met creatieve en intelligente collega's.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken voor één dag per week.
 • Ruime kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Flexibele werktijden en een goede werk-privé balans.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

Joost van der Kaa, Holland Talent Group
Tel: 071-3030035 / 06-11079971
E-mail: joost@hollandtalentgroup.com

Graag nodigen wij jou uit voor de functie van Financieel Administrateur incl. Controlling skills Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor deze uitdagende functie? Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie inclusief CV en motivatiebrief naar joost@hollandtalentgroup.com. Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures