Financial – Utrecht

Organisatie

Onze opdrachtgever is een facilitair dienstverlener van kantorenvastgoed gevestigd in de Regio Groot Utrecht. Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Energieke Financieel Medewerker

Functie

In deze rol ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de financiële administratie(s) en rapportages van de onderneming welke uit meerdere entiteiten (BV’s) bestaat. Je werkt nauw samen met, en rapporteert direct aan de directieJouw taken en verantwoordelijkheden omvatten:

· Het voeren van de boekhouding (Twinfield en Basecone) (inkoopfacturen inboeken, verkoopfacturen maken en versturen);

· Crediteurenadministratie – het beoordelen, controleren en invoeren van inkoopfacturen in Basecone en het zorgen voor tijdige en juiste betalingen vanuit Twinfield;

· Debiteurenadministratie – het beoordelen, controleren en invoeren van verkoopfacturen in Twinfield, het controleren en bijhouden van inkomende betalingen en het manen van debiteuren (inclusief correspondentie en communicatie met de klant);

· Het verwerken van bankmutaties;

· Het voorbereiden en controleren van BTW-aangiften;

· Het voorbereiden van betalingen;

· Ondersteunen van het management in het opstellen van diverse rapportages en (kostprijs) calculaties

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau richting Bedrijfsadministratie en je hebt binnen de financiële administratie relevante werkervaring en de ambitie om van deze functie een succes te maken. Tevens ben jij nauwkeurig, vrolijk en een zelfstarter. Tot slot herken jij jezelf in de aanpakker met een hands on mentaliteit vol positieve energie.

Aanbod

Naast deze uitdagende en inspirerende baan kom je te werken bij een ambitieus bedrijf met leuke (jonge) collega’s. Jouw inzet is bepalend voor je verdere werkzaamheden op de administratie. Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Energieke Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4771. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.