Financial Controller met leidinggevende capaciteiten – Haarlemmermeer

Controller Haarlemmermeer

In deze functie stuur jij een team van Financials aan EN ben jij verantwoordelijk voor de rapportages van diverse werkmaatschappijen. 

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

‘’Ploegen in de grond, is het zwoegen allang voorbij”


Een doordenker en tegelijk typerend voor dit grote en innovatie productiebedrijf, die de landbouwsector professionaliseert. Dit doen zij al vanuit de tijd, dat ploegen nog echt zwoegen was. De technologie is sterk ontwikkeld in de loop der jaren, daar dragen zij aan bij. Wij hebben nu een prachtig aanbod voor jou, om voor dit succesvolle bedrijf in Nieuw-Vennep te mogen werken. Zij groeien misschien nog wel harder als de gewassen op het land. Daarom heeft Holland Talent Group, de eer jou hier te kunnen introduceren als:


Financial Controller

‘’met leidinggevende capaciteiten’’

Functie

De harde werkers met een ‘no-nonsense’ mentaliteit, vinden het prima, als ze ondersteund worden door een financial controller, die zegt waar het op staat, maar niet meteen de gezaaide bodem omploegt. Wel wordt het gewaardeerd, als je juist water geeft en motiverend jouw aansturende functie gaat vervullen aan het accountingteam. Kennis en kracht is de voedingsbodem voor dit bedrijf. Niet voor niets zijn ze zo groot en succesvol geworden. Zo groot, dat Internationaal zich niet beperkt tot een Europees land, maar ook Japan als Holding sterk betrokken is. Het accountingteam is verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging. In deze functie ben je niet alleen aansturend, maar ook wil je en kun je de onderneming versterken met jouw skills in Business control en Finance.


Van onder tot boven een draaiende zaaimachine!


De perfecte uitdaging voor een gedreven specialist in Finance, die scherp betrokken is bij de ontwikkelingen van het bedrijf. Rapporteren is een groot onderdeel van je werkzaamheden. Dit is ook Internationaal de bedoeling. Hetzelfde geldt voor jaarrekeningen en aangiften. Je bent een gesprekspartner voor de interne afdelingen. Strategisch als je denkt, is er geen project, dat jij niet kent en waar je betrokken bij bent. Dat is fijn, want je voegt echt iets toe als vruchtbare grond. Ben je nog draaiend? We gaan nu over in detail, waar jij je vast helemaal in thuis voelt en goed begrijpt dat ze nodig zijn voor deze uitdaging en verantwoordingen. Hier komen de werkzaamheden en verwachtingen:


• Ondersteuning geven bij het opmaken van de budgetten en forecast, inclusief de bewaking hiervan.

• Analyseren van financiële standen en stromen, met als doel, de business te ondersteunen.

• Sterke werkrelaties opbouwen met de belangrijkste stakeholders binnen het bedrijf. (Gewoon jezelf zijn, daar houden ze van)!

• Het implementeren en onderhouden van een sterk Internal Control Framework (SOX).

• Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluiting.

• Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, rondom de jaarafsluitingen, inclusief de jaarrekeningcontroles.

• KPI’s definiëren voor verschillende afdelingen, vind je interessant en doe je graag.

• Nog eentje dan, je gaat processen verbeteren in de verslaglegging. Het vereenvoudigen van documenteren en automatiseren.


‘Stront aan de knikker? Strooien met mest doen ze hier alleen op het land’

Wat heb je nodig?

Onkruid vergaat hier wel!


Door een landbouwmachine dan natuurlijk. Het is wel belangrijk, dat jij een bloeier bent. Wat je daarvoor nodig hebt?

• Initiatiefrijk zijn met een strategische focus;

• Analytisch ingesteld zijn;

• Je brengt minimaal 5 jaar ervaring in Finance mee. Bij voorkeur bij een (Big4) accountantskantoor en het liefst aangevuld met een RA-titel of CMA;

• Je hebt ruime kennis van Dutch Gaap en IFRS;

• Ervaring in SAP heb je ook;

• Foutloos Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk is je tweede natuur.

Wat bieden we jou?

Herken jij je in het profiel en zie je het al voor je? Dan is het nu tijd om naar de beloningen te gaan. Die zijn hier uitstekend geregeld!

• Een mens blijft leren, dat is ook in deze uitdagende functie de bedoeling. De ontwikkelingen blijven altijd aandacht en kennis vragen. Daarom zijn er mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

• Je krijgt ruimte voor je ontwikkelingen en verantwoordelijkheden

• Een salaris waar je bankrekening, onbespoten van groeit.

• Een oplopende winstuitkering, tot wel 10 %.

• Goede zorg voor de oude dag.

• Een laptop en een mobiele telefoon.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Een topfunctie bij een gerenommeerd bedrijf, waar jij je toekomst zeker bent.

Wat houd je tegen!

Mail je CV naar radbout@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures