Financial Controller – Lelystad

Accountant Lelystad

Zoek jij een zeer gevarieerde baan bij een vooruitstrevend bedrijf in Lelystad? Lees dan snel verder!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Of wij iemand kennen die wil bijdragen aan de toekomstige vormgeving van een dynamische financiële organisatie? Of wij iemand weten met een sterke persoonlijkheid en vakgerichte skills, die houdt van financiële vraagstukken oplossen en uitdagingen daarin met expertise en inzicht dienstverlenend helpt op te lossen. Of wij een kandidaat kennen die houdt van een samenwerking met gemotiveerde mensen. Nou ja, wat denk jij? Kennen wij een kandidaat die past in dit profiel?

We dagen je uit! Wij hebben er alle vertrouwen in, dat we jou een fantastische toekomst bieden in een baan waarin je tot bloei mag komen, waar je gezien en gewaardeerd wordt en volop kansen krijgt om door te groeien. Ga de uitdaging met jezelf aan en pak deze mooie kans als:


Financial Controller (32-40 uur)

Functie

De kracht achter deze financiële Groep in Lelystad, is dat ze niet alleen meekijken, maar ook verder kijken. De ondernemersfamilie heeft een organisatie neergezet die Finance met een hoofdletter neerzet. In een team van 5 collega’s ga je coördineren, aansturen en je werkt operationeel mee met een eigen klantenbestand. De veelzijdigheid is boeiend en samenwerking is hier een geboren eigenschap van het team. Als controller heb je de ruimte om je te focussen en is er altijd gezamenlijke draagkracht. Door het delen van verantwoordelijkheden staan ze hier samen sterk. Zowel particuliere klanten als bedrijven kennen deze route maar al te goed. Daarom komen ze terug. We sommen concreet de werkzaamheden even op:

• Je levert tijdig stuurinformatie aan;

• Je stelt prognoses op en rapporteert aan directie;

• Je motiveert en adviseert in zijn algemeenheid en breed gemeten;

• Je houdt toezicht op de werkprocessen van de gehele financiële administratie;

• Als controller ken je de kneepjes van het financiële vak en alle daarbij behorende taken.

De functie is uitdagend omdat je zowel overkoepelend als meewerkend resultaatgericht successen kunt behalen. Deze blijven hier niet ongezien. Daar zijn wij allang van overtuigd.

Wat heb je nodig?

Je bent een besluitvaardig persoon die op integere wijze medewerkers meeneemt in groei en ontwikkeling van de organisatie. Als fundamentele kracht schuilt in jou je positieve manier van omgang met klanten en medewerkers, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen.

Je bent sterk analytisch en werkt nauwkeurig. Doordat we in deze vacature geen vastomlijnd rijtje van eisen noemen, verwachten we eigenlijk van jou al je ervaring, dat voldoende beeldvormend is om te weten waar jij komt te staan in de organisatie en welke kracht je geeft en terugkrijgt. Want we zeiden het al, maar samenwerken is hier geven en nemen.

‘Een lijstje met eisen? We kunnen de vlag toch al hijsen?’

Wat bieden we jou?

NU gaan we wel even de kredietwaardige boeken in en in detail treden. We beginnen met een breed opleidingsaanbod, want uitgeleerd ben je nooit in dit vak, vind je niet? Deze organisatie biedt verschillende financiële diensten aan in het MKB, dus bijblijven is sterk blijven.

Het salaris ook om voor te blijven, maar nog veel meer het werkplezier wat je tegemoet gaat in een plezierige bedrijfscultuur.

25 dagen per jaar kun je naar de Bahama’s, of de camping in Friesland, whatever, als je maar vakantie hebt. Genieten doe je hier trouwens ook met gezamenlijke borrels, lunches en personeelsuitjes.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Of wij een kandidaat kennen voor deze prachtige uitdagende functie? We adviseren je om je biezen te pakken en met ons mee te gaan naar Lelystad! Of wordt zeker!

Mail je CV naar radbout@hollandtalentgroup.com.

We hopen je snel te mogen ontmoeten.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond , Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group, ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures