Financial Controller – Leiderdorp

Controller Leiderdorp

Accountancy werkwijze maar geen tijdregistratie binnen een uitdagende organisatie. Vertrouwen, vrijheid en flexibiliteit in werktijden en werkzaamheden binnen het onderwijs zijn de kernwaarden van deze organisatie.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Ben je een financial expert en wil je indirect betrokken worden bij onderwijs? Dat is nu mogelijk! Deze mooie uitdaging heeft niets met lesgeven te maken, echter je bent heel waardevol, omdat schoolbestuurders en management de handen vol heeft aan het organiseren van goed onderwijs. Als Financial Controller bij dit onderwijsbureau, ontzorg je onderwijsinstellingen in de Randstad door het financiële proces met expertise in goede banen te leiden.Financial Controller (24-36 uur) €5.200-€6.000 obv 36 uur

Functie

De organisatie is voor meer dan 200 scholen actief. In deze functie zul je voor 5 tot 7 Onderwijsinstellingen de werkzaamheden uitvoeren. Totaal werken er 50 FTE betrokken mensen die professionals zijn in hun vakgebied en de waarde kennen van een goede samenwerking met de medewerkers van de onderwijsinstellingen.

De financiële functies zijn als volgt onderverdeeld: 13 Financial Controllers, 13 financieel/ administratieve ondersteuners, 13 salarisadministrateurs en 11 IT- medewerkers. Iedere Controller heeft een caseload voor diverse onderwijsbesturen en management.

De organisatie telt twee locaties: in Amsterdam en Leiderdorp. Vanuit beide locaties wordt administratief ondersteuning geboden aan het basis- speciaal- en voortgezet onderwijs.

De uitvoerende operationele taken worden door de financieel administratieve ondersteuners gedaan, waarbij je als Controller weer jouw ondersteuning biedt en een controlerende rol hebt.


Operationeel ga je begrotingen, financiële rapportages en jaarrekeningen opstellen, of - bij onvoldoende ervaring in laatstgenoemde – deze voorbereiden voor de accountant en deze taak je eigen maken op den duur.

Samen met je collega’s streef je naar proces- en productverbetering en ben je financieel sparringpartner voor schoolmanagement en besturen binnen jouw caseload.

Als financial Controller ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoer van alle financieel-administratieve werkzaamheden. Daarbij ben je vraagbaak voor de ondersteuners en weet je zelfsturende hulp aan te reiken.

Je gaat financieel onderbouwd advies uitbrengen en deelnemen aan financieel overleg met besturen en management van onderwijsinstellingen.

Wat heb je nodig?

 ‘Onderwijs is de toekomst, ongeacht wanneer deze begint’


Dit geldt toch voor iedereen, vind je ook niet? Onderwijs moet goed en individueel gericht zijn. Daar is aandacht voor nodig. Heb je dit idee ook, dan begrijp je de visie en missie van deze onderwijsondersteunende organisatie goed. Met jouw financiële expertise weet je vanuit dit uitgangspunt te communiceren met de klanten.


Dit ben jij en kun jij:

 • Onderwijs heeft iets, je hebt ervaring opgedaan in deze sector, of je hebt er anderszins een affiniteit of connectie mee. Het is geen eis, maar ene pre.
 • Je hebt een diploma op Hbo-niveau in financiële richting
 • Je hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden met een adviserend karakter
 • Je bent cijfermatig scherp en nauwkeurig en gericht op procesverbetering
 • Je weet structuur aan te brengen in je werkzaamheden en met oog voor details, nauwkeurig te werken
 • Met verantwoordelijkheid zorg je voor een goede dienstverlening


Wat bieden we jou?

Het mooie en afwisselende in deze functie is je uitvoerende rol waarin je vaardigheden worden uitgedaagd en daarnaast de communicatieve rol in contact en advies met besturen en management.


Het aanbod is gigantisch, we noemen ze allemaal op:

 • Dit bedrijf volgt de CAO van Gemeentes
 • Een zeer goed salaris van maximaal € 6000.- bij een 36-urige werkweek
 • De helft van je werkuren kunnen thuis worden ingevuld met een bijbehorende thuiswerkvergoeding
 • Er is een fietsplan en er zijn drie auto’s beschikbaar om naar afspraken te rijden
 • Er is een persoonlijk ontwikkelbudget en mogelijkheden om door te groeien
 • Je wordt goed ingewerkt met aandacht en tijd
 • Een premievrij pensioen
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: winstdeling/ telefoonplan/ bedrijfsfeesten/ flexibele werkuren / kerstpakket / persoonlijk ontwikkelingsbudget / vakantiegeld / uitbetaling van overuren


Genoeg lesstof nu, breng wat je net gelezen hebt in de praktijk voor een supermooie baan!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures