Financial Controller/Jr. Business Controller – Leiden

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd sportmerk in de regio Leiden en omstreken. Zij bieden veelzijdige producten aan binnen de fietsbranche. Ondernemerschap zit in het DNA, persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen krijgen is vertrouwen waarmaken en nieuwsgierigheid zijn kenmerken van dit MKB bedrijf waar de gemiddelde leeftijd laag is.Voor deze interessante opdrachtgever, gevestigd in de regio Leiden, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een nieuwsgierig ingestelde:


Financial Controller/Jr. Business Controller

“mooie brede functie bij een topsport-bedrijf ”

Functie

In deze gave combinatie rol van Financial controller ben je niet alleen verantwoordelijk voor het verrichten en het beheren van de financiële processen, maar ook het (verder) helpen van de verschillende afdelingen door middel van data analyses. Door jouw werk kunnen we processen verder optimaliseren, goede managementinzichten krijgen en rekenen op een adequate maandafsluiting en budgettering. Krijg jij energie van het omzetten van cijfers in informatie? Jij ziet snel verbanden, bent integer, nauwkeurig, resultaatgericht en organiserend.

Je bent hiermee een belangrijke schakel tussen data en management. In jouw nieuwe functie betekent dit dat je :

• de periodieke en ad hoc rapportages / analyses verzorgt;

• het budget- en forecasting proces faciliteert;

• sales- en marge analyses verricht;

• voor de juiste financiële verslaglegging zorgt;

• het budget en de interne procedures bewaakt;

• contact met accountants onderhoudt en ze begeleidt;

• deelneemt aan systeem- en proces verbeterprojecten.


Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. Je maakt deel uit van een gezellig en ondernemend Finance team bestaande uit twee collega’s en één Data / BI-specialist.Je werkt nauw samen met het Management Team en met name de Sales Manager, omdat dit bedrijf onder een aansprekende Holding valt heb je veel contact met andere vakcollega’s. Je rapporteert direct aan de financieel directeur, waar je ook intensief mee samen werkt.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur SPD/HEAO-BE. Daarnaast beschik je over ca. 2-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Je bent communicatief vaardig en je bent een persoon die doortastend en daadkrachtig is. Je bent gewend op procesmatig te werken en je kunt uitstekend overweg met Excel.

Aanbod

Een uitdagende baan met bijzonder veel afwisseling door met name de connectie met de afdeling Sales bij een professionele organisatie op een fantastische locatie. Naast een goed salaris bieden zij veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Financial Controller/Jr. Business Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4260. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Salesmanager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Mocht je binnen 5 werkdagen niets van ons hebben vernomen, mag je ervan uitgaan dat je niet bij de selectie zit. Wij vragen daar begrip voor.