Financial Controller – Huizen

Vacatures Huizen

Wil je als Controller meegroeien bij dit gave jonge IT bedrijf en waar vertrouwen, eerlijkheid, transparantie en daadkracht in het DNA zit van het personeel en waar snel wordt geschakeld met korte communicatielijnen.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Heeft de ICT-branche jouw interesse? Ben je geen techneut in de hard- en software, maar ben je wel de slimme ‘ontwikkelaar’ met cijfers? Dan hebben wij, De Holland Talent Group, een mooie optelsom voor je. Je kunt namelijk je expertise in Finance helemaal kwijt bij een succesvol ICT-bedrijf. Met meerdere kantoren in Nederland, is jouw werklocatie centraal gelegen in Zuid-Holland. In een enthousiast team heerst een aanpakmentaliteit met heldere prettige communicatie. Klanten worden kwalitatief met diverse IT-diensten ontzorgd. De klantgerichte dienstverlening met een breed aanbod in moderne informatietechnologie, zorgt voor verdere groei, succes en uitbreiding van deze business. Er zijn al 4 bedrijven (Buy & Build) gekocht en het enthousiasme is aanstekelijk. Hard werken, groots vieren, dat is hun motto. Technologie brengt mensen bij elkaar, financial skills zijn daarbij natuurlijk onmisbaar. Wij, De Holland Talent Group, wensen jou deze uitdagende baan enorm toe! Reageer daarom met al je enthousiasme op de functie:


Financial Controller 70K-80K (24-40 uur)

Functie

Je werkt nauw samen binnen een enthousiast gedreven Finance team: te weten de CFO, de Finance Manager en 3 Financieel Administrateurs welke werkzaam zijn op hun eigen locaties (Leiderdorp, Huizen, Elst) waarbij jij oa boekhoudkundig een controlerende rol hebt. Je rapporteert aan de CFO.

De taken die je kunt ook verwachten zijn het opstellen van maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen. Je verzorgt fiscale aangiftes, zoals de omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

De accountant ontvangt vanuit jouw hand de financiële gegevens die periodiek nodig zijn en je bent niet alleen operationeel actief, maar weet ook werkprocessen te optimaliseren. Efficiënt en correct, dat zijn de pijlers waar jij op bouwt.

Door de ambitie om meer overnames in de toekomst te realiseren, zal je daarin de spil zijn in het opzetten van de financiële administraties. Je beheert de verzekeringsportefeuille en brengt zowel financieel- als business gerelateerd, verslag uit aan de hand van analyses en kans- en risicoberekeningen. Je kunt data vertalen in logica. De hardware omzetten in gebruiksvriendelijke software eigenlijk, maar dan binnen jouw vakgebied.

Wat heb je nodig?

‘Meebewegen! Je laat geen kans ongelegen’

 • Enthousiasme noemde we al, maar dit spat ervan af in deze organisatie, dus neem maar een doos vol mee
 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van bedrijfskunde, op minimaal Mbo-niveau
 • Je kunt op strategisch niveau advies uitbrengen aan de hand van financiële feiten en inzichten
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent een teamplayer en streeft naar groei en successen, die je samen met het team graag viert
 • Je wil je graag verder ontwikkelen in een dynamische werkomgeving
 • Je hebt goed ontwikkelde, boekhoudkundige skills
 • Je werkt secuur en laat geen detail ongezien en ongelegen

Wat bieden we jou?

 • Een vast contract bij wederzijdse tevredenheid, direct na je proeftijd!
 • Aantrekkelijk salaris o.b.v kennis en ervaring
 • Het aantal vakantiedagen is 25 bij een fulltime dienstverband en het vakantiegeld is 8 % van je bruto jaarsalaris
 • Werken in een dynamische werkomgeving waarin je uitgedaagd wordt
 • De mogelijkheid om hybride te werken
 • Nuchterheid en vlijt gaan hand in hand
 • ICT en IT kan niet beter, dus veel gebruiksgemak en heel handige mensen om je heen, die alles voor je fixen
 • Naast hard werken, is er veel lol en gezelligheid. Er worden periodiek veel leuke events georganiseerd en succes vieren we met elkaar.
 • Het einde van het jaar wordt spetterend afgesloten met een knalfeest

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

 

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.comINTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures