Financial Controller (32-40 uur) – Zeist

Controller Zeist

Een modern bedrijf in een prachtige bosrijke omgeving en een financiële rol om van te smullen!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een succesvolle online formule in de leasure business. Zij zitten in een mooie groeifase en zijn aan het professionaliseren. Wij, De Holland Talent Group, weten hoe fijn deze organisatie is voor medewerkers.

Daarom stellen wij jou, als expert in Finance, graag aan hen voor. Ga met ons mee naar de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en personaliseer je ambitie op waarde in de functie van:


Financial Controller (40 uur)

Functie

Samen met een enthousiaste groep van totaal 80 vakmensen, zoals onder andere: online marketeers, content creators, strategen en productontwikkelaars en natuurlijk het team Finance, ga jij je hier thuis voelen.

Als Finance Controller werk je nauw samen met het MT en de directie en rapporteer je aan de CFO.


Je werkt het overgrote deel - in ieder geval vier dagen - op kantoor en dat is bepaald geen straf. Presteren, innoveren en samenwerken is de rode draad en dat merk je in de goede sfeer en professionaliteit. Naast al dit harde werk met focus, is er ruimte voor lol. Want plezier maken is voor deze creatieve ‘gekkies’ de drijfveer achter de meest mooie creaties die zij verwerken in een online omgeving. Voor elke gelegenheid worden formats gecreëerd die klanten naar eigen hand kunnen bewerken. De bestellingen worden daarna verwerkt en geproduceerd.


Je werkt in deze boeiende functie samen met 4 financieel-administratieve professionals; een Assistent controller, een Boekhouder, Financieel medewerker en een Medewerker Personeel en Organisatie. De Assistent Controller ondersteunt jou in uitvoerende taken. Ervaring, discipline en grote mate van verantwoordelijkheid zijn belangrijke kenmerken die je mee dient te nemen. Je bent zowel ondersteunend als meewerkend en weet met je team kwaliteit te leveren. Met overzicht en inzicht in de werkprocessen draag je resultaatgerichte verbeteringen aan. Jouw geduldige en verbindende eigenschappen dragen bij aan de positieve werkwijze en je bent de schakel tussen een goede uitvoering van proces en product.


Je werkzaamheden bevatten alle elementen die bij deze functie horen. Je houdt toezicht en bent verantwoordelijk voor accounting, jaarrekeningen en financiële rapportages. Je bewaakt budgetten en ziet kansen en risico’s die je met de CFO bespreekt. Je bent verantwoordelijk voor een correcte uitvoer van de financiële huishouding en werkprocessen.

Je hebt doorlopend focus op bedrijfsresultaten door je scherpe analyserende vermogen en vakkennis.

Wat heb je nodig?

Je bent een sparringpartner voor de CFO. Jullie zullen veel overleggen, waarbij je vlot kunt schakelen en financiële informatie inzichtelijk hebt.


We brengen de verwachtingen even in kaart:


 • Je hebt ervaring in deze functie, of dit als vervolgstap in je carrière aankunt en aan wil gaan
 • Je hebt de leeftijd van 40 bereikt en bent een stabiele factor voor je collega’s
 • Je hebt ervaring in het vakgebied opgedaan en bij voorkeur als leidinggevende
 • Implementatieprocessen heb je eerder begeleid en je hebt de skills om dit in goede banen te leiden
 • Het voeren van financiële administraties behoort bij jouw talenten
 • Je werkt- en denkt op academisch niveau
 • Je hebt HBO-bachelor Finance & control of een soortgelijke opleiding met succes afgerond
 • Je bent pragmatisch ingesteld
 • Je hebt ervaring met software Business Central of Exact
 • Je bent flexibel en begrijpt dynamiek waarin je aanwezigheid en bereikbaarheid gewenst wordt, buiten vastgestelde werktijden om. Dit vormt voor jou geen probleem.
 • Je houdt vakkennis en huidige wet- en regelgeving goed bij en je hebt een brede maatschappelijke interesse

Wat bieden we jou?

De huidige Financial Controller gaat zich meer richten op strategische processen. De succesvolle groei van het bedrijf laat deze ruimte toe. Hierdoor heb jij het geluk om bij dit middelgrote bedrijf in het MKB een mooie tijd tegemoet te gaan.


 • Je krijgt een goede overdracht van de huidige Financial Controller en er wordt tijd en aandacht vrij gemaakt voor een gedegen inwerkperiode
 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, € 4.500 - € 6.000
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld
 • Ze laten hier geen gelegenheid voorbijgaan om iets te vieren en sfeer te maken. Je kan het zo gek niet bedenken: confettikanonnen, over-the-top feestjes, tafelvoetballen, vrijmibo’s en heerlijke lunches

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Bart@hollandtalentgroup.com met vermelding van ref. nr. 5278


Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 51223960

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures