Financial Controller (32-40 uur) – Duin & Bollenstreek

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale, logistieke Netwerkorganisatie dat beschikt over een fijnmazig kantorennetwerk in de Benelux. Zij bieden een wereldwijd logistiek dienstverleningsconcept aan en zij opereren onder verschillende merknamen. Voor de Accounting-afdeling gevestigd in de Duin- en Bollenstreek, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Financial Controller (32-40 uur)

“mooie tweede/derde carrière stap bij een internationaal bedrijf”

Functie

Je maakt onderdeel uit van een team van 4 medewerkers. Samen met dit team beheer je het grootboek voor diverse werkmaatschappijen. Tevens verzorg je analyses en stel je de periodieke managementinformatie op ten behoeve van het Management en Directie. Ook verzorg je de dossiervorming en balansspecificaties ten behoeve van de jaarrekening en verricht je de BTW-aangiften. In deze brede functie behoren tevens tot jouw taken het opstellen van budgetten en forecasts. Als laatste bewaak je de AO/IC en ontwikkel je zonodig nieuwe administratieve procedures. Je bent het aanspreekpunt voor de diverse vestigingen van onze opdrachtgever en voor de Accountants bij hun tussentijdse en jaarlijkse controles en audits.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgerond HBO diploma op bedrijfseconomisch niveau (HEAO/SPD). Idealiter is dit een tweede of derde stap in je carrière en beschik je over 1 tot 3 jaar relevante werkervaring (allround werkervaring in een boekhouding). Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, in woord en geschrift. Je bent goed thuis in de Microsoft applicaties, met name Excel. Verder ben je accuraat, ben je in staat om verbanden te leggen tussen financiële gegevens en heb je goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie in een dynamische internationale werkomgeving met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie biedt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4899. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.