Financial Controller (32-38,75 uur) – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote, internationaal opererende, import- en export onderneming en gespecialiseerd in non food artikelen. Zij hebben een trouwe en mooie klantenkring die nog steeds uitbreiding kent. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en klantgerichtheid derhalve voorop om het imago goed te houden.


Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Financial Controller (32-38,75uur)

“betrouwbare gedegen Financial in een uitdagende internationale omgeving”

Functie

Je komt te werken binnen het team van de financiële administratie (bestaande uit iets meer dan 10 collega’s) als financial accountant. Je gaat samen met een collega van de hoofdadministratie de volledige boekhouding doen van 3 tot 5 buitenlandse vestigingen. Hieronder vallen ook de contacten met de lokale adviseurs, zoals daar zijn accountant, belastingadviseur en banken. Je bent verantwoordelijk voor de volledige boekhouding van de toegewezen entiteiten. Dit houdt in dat je de dagelijkse verwerking van de banken doet tot en met het samenstellen van de jaarrekeningen van de aan jou toebedeelde entiteiten. Tevens zorg je er maandelijks voor dat de balans, V&W en specificaties aanwezig en aangesloten zijn. Uiteraard ben je ook betrokken bij de hoofdadministratie aangezien je o.a. de R/C afstemming zal verzorgen. Tot slot zorg je er ook voor dat de BTW aangiftes tijdig en volledig worden afgehandeld.

Functie-eisen

Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO+ / MBA niveau en hebt minimaal een aantal jaar ervaring in een zelfde positie, bij voorkeur in een internationale omgeving. Je hebt uitgebreide ervaring met het volledig voeren en afhandelen van financiële administraties. Je hebt aantoonbare kennis van het werken met individuele entiteiten, bij voorkeur in een internationale omgeving. Excel kent geen geheimen voor jou en daarnaast is het een grote pré wanneer je veel kennis van SAP hebt. Je bent communicatief sterk en je bent in staat om je uitstekend uit te drukken in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent zeer resultaatgericht, doortastend en je bent heel goed in staat om prioriteiten te stellen en daarnaar te handelen. Tot slot ben je een teamplayer met een grote hands-on mentaliteit.

Aanbod

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving bij een dynamisch internationaal familiebedrijf. Er heerst binnen het bedrijf een informele werksfeer en je krijgt binnen het bedrijf een veelzijdige en uitdagende baan met veel mogelijkheden tot persoonlijke groei. De arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Al sinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!


Solliciteren naar de functie van Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4908. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Sollicitatie

Bart Maas 071-3030035