Financial Controller (28-32 uur) – Regio Duin & Bollenstreek

Organisatie

Onze opdrachtgever, gevestigd in de Bollenstreek, is een moderne dynamische onderneming die al 5 generaties meegaat. Met uiteenlopende (buiten)activiteiten is zij als bedrijf uniek en wordt zij massaal bezocht door geïnteresseerden uit binnen-en buitenland.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Financial Controller (28-32 uur)

“spilfunctie voor een professional die graag orde op zaken stelt en bouwt”


Functie

Bij dit mooie bedrijf wordt je verantwoordelijk voor de financiën. Je geeft daarbij leiding aan een tweetal medewerkers en bent de sparringpartner van de Directeur/Eigenaar. De functie is in hoge mate hands-on. Je verzorgt allround de administratie van een aantal entiteiten, doet de maandafsluiting, verzorgt de BTW aangiften, bereidt de jaarrekeningen voor en houdt je bezig met liquiditeit/kasstromen en optimaliseert deze. Daarnaast houdt je je bezig met een optimale inrichting van de AO/IC, het opstellen van begrotingen en het opstellen van managementinformatie.

In deze functie is het altijd mogelijk om naar eigen inzicht processen efficiënter in te richten, de financiële registratie te verbeteren (verdiepingsslag en volledigheid, juistheid en tijdigheid) en de management-en stuurinformatie te verbeteren en verder te professionaliseren. Tevens optimaliseer jij de administratieve organisatie en de interne controlemaatregelen in het kader van het beheersen van alle soorten risico’s. Jij ontwikkelt jezelf parallel met deze professionaliseringsslag, waarbij jij je moet gaan waarmaken in je rol als sparringpartner en financieel geweten van de organisatie. Als laatste onderhoud je externe contacten met financiële instellingen, adviesbureaus, verzekeringsmaatschappijen, de externe accountant en de Belastingdienst.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO-niveau en beschikt over minimaal 4-6 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen een project- en voorraad organisatie. Je hebt een gedegen kennis opgedaan van het voeren van administraties en bijbehorende AO/IC. Je beschikt over uitstekende organisatorische-, conceptuele- en analytische vaardigheden en bent in staat om de grote lijnen uit te zetten zonder het oog voor detail te verliezen. Verder ben je een goede communicator, kun je op een enthousiaste wijze mensen voor je winnen en kun je communiceren van hoog tot laag in de organisatie. Je bent een pragmatist, hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om een spilfunctie in en bedrijf te hebben. Als laatste heb je IT-affiniteit, kun je uitstekend overweg met Excel en beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden in een uitdagende werkomgeving. De uren zijn flexibel over de week in te plannen.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.


Solliciteren naar de functie van Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4472. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.