Financial Administrator (32-40 uur) – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dienstverlenende organisatie in de HR sector. Ze zitten in een sterke groeifase en sinds kort maken ze ook hun internationale ambities waar. Het bedrijf bestaat inmiddels zo’n 30 jaar en ze zijn gevestigd in Amsterdam.

Voor het finance team wordt versterking gezocht en wij, Holland Talent Group, zijn op zoek naar een:


Financial Administrator (32-40 uur)

“Een mooie brede rol bij een uniek bedrijf”

Functie

Als financial administrator ben je de ruggengraat van de organisatie, ondersteun je het management en adviseer je bij financiële, bedrijfskundige vraagstukken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de crediteuren/debiteurenadministratie van de organisatie. Belangrijke werkzaamheden zijn:

• Integraal voeren van de financiële administratie (debiteuren- en crediteurenadministratie bij maken van facturen, inboeken crediteuren, inboeken bankafschriften etc.)

• Je bereidt periodieke (management-)rapportages voor ten behoeve van de Group controller

• Je verzorgt het opstellen van liquiditeitsprognoses, als mede het bewaken van de realisatie daarvan

• Eerste aanspreekpunt voor administratieve vragen van accountmanagers, het management en externe accountants

• Je signaleert ontwikkelingen op financieel gebied

Tevens volg je de processen, routines, instructies en voorschriften en blijf je op de hoogte van het beleid. Ook zal er de komende tijd een meer intensieve samenwerking met buitenland vestigingen gaan plaatsvinden, hier zal je ook een actieve bijdrage in gaan leveren. Dit betekent o.m. dat er overgestapt gaat worden op een ander ERP systeem.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk-en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde MBO (+) opleiding in de bedrijfseconomische richting. Je bent iemand die analytisch vaardig is, gestructureerd en proactief is en een zelfstandige en oplossingsgerichte houding hebt. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een gezonde portie ondernemerschap, omgevingssensitiviteit en klantgerichtheid. Verder ben je een sociaal, proactief en communicatief vaardig persoon en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Als laatste weet jij je weg goed te vinden in ERP systemen, waarbij kennis van Visma een pre is.

Aanbod

Goede werksfeer met in totaal 45 gezellige collega’s in Nederland en ruim 100 collega’s in het buitenland. Je zit in een mooi kantoor in Amsterdam mét eigen boot en mogelijkheden om thuis te werken. Naast een marktconform salaris krijg je een laptop, onkostenregeling voor je mobiel en een goede pensioenregeling. Verder ruime ontwikkelmogelijkheden bij een groeiende organisatie. Er is een informele sfeer en korte lijntjes. Ook komt er een masseur één keer per twee weken langs.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.


Solliciteren naar de functie van Financial Administrator kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4567. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.