Finance Manager – Bollenstreek

Introductie

‘Het staat in de boeken geschreven’

Woord voor woord nemen we je mee naar een non-fictie uitgeverij in de Bollenstreek. Proloog: De familie is altijd hardwerkend met passie voor uitgeven. Al meer dan 35 jaar leveren zij boeken voor- en over de hele wereld. Ondanks het succes en de naamsbekendheid, blijven ze de focus leggen op toegankelijkheid in prijs en kwaliteit. Boeken zijn voor iedereen! De zoektocht naar een expert in Finance is een groot avontuur. Word de perfecte match gevonden?

Organisatie

Financial manager (32-40 uur)

De uitgeverij heeft twee vestigingen; in Nederland en in Tsjechië (Praag). Daar worden nieuwe creaties en concepten ontwikkeld en geproduceerd. De webshop alleen al, heeft 16.000 artikelen. De functie voor jou is bestemd in Noordwijkerhout. Een goed bereikbare plek in een rustige, groene omgeving.

Functie

‘Betekenis telt’

Een toegankelijke bijdrage leveren in de boekenwereld. Dat is een visie waar het om draait. Met grote gedrevenheid streven naar de beste kwaliteit. Als je dat begrijpt, dan pas je goed bij deze ‘familie’. Er wordt een belangrijke bijdrage van je verwacht, zowel operationeel, als in aansturing van het team. Het implementeren van een nieuw ERP-systeem heeft momenteel prioriteit. De inhoudsopgave van jouw nieuwe bestseller:
• Aansturen van het interne team;
• Financiële/ contractuele samenwerkingsverbanden begeleiden;
• Contactpersoon zijn voor accountants, banken, etc.;
• Rapporteren aan Management en Directie;
• ICT- eindverantwoordelijke zijn;
• Personele zaken coördineren;
• Meewerkend adviseur zijn in organisatorische/ financiële ontwikkelingen;
• Financiele analyses maken en advies geven aan het management;
• Eindverantwoordelijk zijn voor gehele financiële administratie, maandafsluitingen en rapportages;

Functie-eisen

Werkdruk is een spannend hoofdstuk

Kom maar op met die spannende bladzijden. Je leest ze elke keer met frisse blik en weet welke actie er nodig is. Je bent een stevige persoonlijkheid die op positieve wijze mensen weet te motiveren. Een breed gedragen missie geeft de mooiste resultaten. Daar wil je helemaal voor gaan. Met je Financiele knowhow in combinatie met een brede organisatorische blik, ben je de perfecte combinatie. Geen fictie, maar werkelijkheid. Wat neem je mee:
• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in Finance;
• Inspirerende – en motiverende skills;
• Doortastende en proactieve houding;
• Expertise over kunnen brengen op operationeel en organisatorisch niveau;
• Financieel inzicht professioneel en resultaatgericht overbrengen;

Aanbod

Vrijheid en vertrouwen is waardevol, dus jouw zelfstandigheid en groot verantwoordelijkheidsgevoel, komen tot hun recht. Werken bij een uitgeverij is boeiend en steeds weer uitdagend. Deze werkgever heeft al jarenlang zijn naam gevestigd en blijven innovatief. Het aanbod in bordspellen en puzzels is toegevoegd aan het grote en gevarieerde aanbod in boeken voor groot en klein. Uiteraard hoort bij deze functie een goed salaris en een premievrij pensioen. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheid. De werkplek is rustig gelegen in het groen, terwijl de markt Internationaal is. Deze baan is een echte kans om jezelf helemaal te ontplooien en van grote toegevoegde waarde te zijn. Er werken momenteel 25 mensen met veel plezier en draagvlak voor het uitgeven. Jij kunt hier zo op aanhaken. Je bent welkom!

Inlichtingen

Sta jij binnenkort op de cover?

Mail je CV naar richard@hollandtalentgroup.com. We hopen je snel te mogen ontmoeten. De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.