Finance Consultant – Randstad

Assistent accountant Randstad

Wil jij als Finance Professional aan de slag met uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Dus jij bent die specialist in Finance die graag expertise deelt in diverse topbedrijven? Jij bent die persoon die nieuwigheid niet schuwt en kiest voor dynamiek. Want, waar mensen werken is altijd wat te leren en zo groei jij ook door in je carrière. Het kan! Je kunt direct beginnen in Gemeente Haarlemmermeer bij een specialist in detachering in Finance en interim-management. Zij maken het verschil voor jou, want jij maakt als Finance Consulent het verschil voor hen! In een breed scala van interessante functies leer je alle facetten van Finance & Control. De diversiteit in business, maakt deze functie enorm afwisselend en uitdagend. Reageer dus snel op deze vacature en ga je horizon verbreden als:
Finance Consultant (36-40 uur)

Functie

Toegankelijk, betrokken en een hechte netwerkorganisatie. Voor die kernwaarden loop jij alvast warm! Je bent niet alleen medewerker, maar ook ambassadeur voor de organisatie en je werkt samen met collegae professionals in Finance. Daarnaast mag je je heerlijk bemoeien met boeiende projecten. Jouw expertise kan in diverse sectoren bij topbedrijven tot bloei komen. Diverse functies op gebied van Finance komen daarbij aan bod, zoals onder andere: Management & Directie, Accounting, Project Control en Finance Control. Je wordt bovendien begeleid door Directors met veel vakgerichte ervaring, waardoor jij nog meer kan ontwikkelen.

Dat niet alleen, jouw inbreng wordt gewaardeerd en je wordt eigenlijk een beetje verwend, (al mogen wij dat natuurlijk niet zomaar zeggen). De visie is namelijk goed zijn voor opdrachtgevers, maar net zo goed zijn voor de medewerkers. Plezier in je werk hebben is nummer 1!

Wat heb je nodig?

Je gaat veel mensen ontmoeten. Je bent zo’n kameleon die men graag ziet komen, omdat je professioneel bent, maar ook een fijne persoonlijkheid hebt.


• Je hebt een afgeronde (of bent daar bijna mee klaar) opleiding op gebied van Finance & Control, Accountancy of een ander relevant vakgericht diploma

• Je woonomgeving is in de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag

• Je bent zelfverzekerd en staat tegelijk open voor diverse bedrijfsculturen

• Je hebt vlot inzicht in bedrijfsprocessen, bent tactvol en hebt diepgaande interesse in de branche en innovatie

• Ervaring is natuurlijk wel belangrijk, maar net zo goed wie je bent als mens; flexibel en avontuurlijk past goed bij deze uitdagingen

• Je bent communicatief sterk vaardig en je talen zijn goed in Nederlands en Engels

Wat bieden we jou?

Het beste uit jezelf halen is een makkie!

Tenminste, als je de juiste werkomgeving hebt. Deze kans is er dus niet om te laten liggen!

• Je krijgt een mooi aanbod van trainingen om je skills nog verder te ontwikkelen

• Er zijn doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities

• Uitstekende arbeidsvoorwaarden

• Worden wie je wil zijn, wordt hier mogelijk gemaakt

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Radbout@hollandtalentgroup.com.

Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 29008241


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures