Finance Assistant (32-40 uur) – ALPHEN AAN DEN RIJN

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie gevestigd in de regio van Alphen aan den Rijn. Zij hebben een aantal vestigingen in verschillende landen en zijn actief in de levensmiddelenindustrie.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Finance Assistant (32-40 uur)

Functie

Ben jij betrouwbaar, nauwkeurig, gedreven en flexibel? En beschik je daarnaast ook nog eens over goede administratieve vaardigheden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij namelijk op zoek naar een administratief talent ter versterking van de afdeling Finance van deze mooie opdrachtgever. Je houdt je bezig met de volgende taken:


• Zorgen voor tijdige en volledige goedkeuring en inboeken van de facturen;

• Verzorgen van self-billing facturen;

• Assisteren bij het debiteurenbeheer, zowel administratief als contact met klanten;

• Verwerken van bankmutaties;

• Aanmaken en verwerken van betalingen;

• Ondersteuning bieden aan de financiële administratie bij diverse ad-hoc zaken;

• Assisteren van de Controller bij maandafsluiting, cijfermatige analyses, aansluitingen;

In deze veelzijdige functie heb je regelmatig contact met leveranciers en klanten. Daarnaast denk je graag mee over het optimaliseren van de processen. Zie je ergens een verbetermogelijkheid? Dan ben jij niet bang om dit kenbaar te maken.

Functie-eisen

Je bent een MBO-afgestudeerde financial bij voorkeur met ca. 1-3 jaar werkervaring en beschikt over een pragmatische, hands-on en nuchtere werkinstelling.

Wat is nog meer belangrijk?:

  • Je kunt goed overweg met computerprogramma’s en pakt systemen snel op. Ervaring met Microsoft Dynamics is een pre.
  • Goede beheersing van Engelse taal.
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit, bent secuur en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Daarnaast ben je leergierig, resultaatgericht en je houdt van aanpakken.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team van een leuk en dynamisch bedrijf. Het betreft een positie van 32-40 uur. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren o.a. 30 vakantiedagen op fulltime basis, goede pensioenregeling, winstdelingsregeling.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij een geduchte partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Finance Assistant kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4740. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.