Accountmanager Finance – Leiden

Organisatie

Bij de Holland Talent Group houden we van ons vak en een goed gesprek. De hele dag staat in het teken van het creëren van de “ideale match”. Zo praten we graag met onze kandidaat en willen we alles weten wat hem of haar beweegt. Ook hebben we een natuurlijke nieuwsgierigheid om precies te weten wat er bij onze opdrachtgevers speelt, zodat we ons werk goed kunnen doen.

Onze Accountmanagers hebben alle hun eigen discipline en zijn gefocust. Zo bouwen we onze kennis voortdurend uit. Wij zijn in 2014 gestart met het samenwerken met ondernemers binnen een uniek concept. Onze vernieuwde aanpak slaat aan en biedt nog volop ruimte voor nieuwe collega-ondernemers. Bovendien willen we graag verder groeien en profiteren van het huidige economische klimaat. Vandaar deze uitnodiging om te reageren, waarbij je aan de slag gaat vanuit onze kantoren in Leiden en/of Hoofddorp. Wij zijn nu op zoek naar een

Accountmanager Finance
“Bepaal je eigen inkomen binnen een succesvol concept!!”

Functie

Jij bent, net als wij, thuis in de wereld van de arbeidsbemiddeling of je hebt de ambitie om het je snel eigen te maken. Je beschikt over een commerciële drive en een stevige portie doorzettingsvermogen. Je weet mensen te enthousiasmeren door je positieve instelling en je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar. Je hebt kennis en ervaring van Finance en weet op creatieve wijze vacatures te werven en in te vullen.

Aanbod

Wij vinden dat jouw investering bestaat uit tijd, enthousiasme en drive om te scoren. Wij bieden je professionele begeleiding tijdens de opstartfase, de tools om aan de slag te kunnen en daarna doorlopende coaching en feedback binnen het team. Je krijgt bij ons een zelfstandige job met eigen verantwoordelijkheid, een uitstekend ondernemersinkomen en ondersteuning op het gebied van de administratie, en marketing. 

Inlichtingen

Holland Talent Group is het bureau op het gebied van de arbeidsbemiddeling. Ons belangrijkste specialisme is Finance.

Solliciteren naar de functie van Accountmanager kan eenvoudig door je CV plus motivatie te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com. Als je nog vragen hebt, kun je altijd bellen met Bart Maas, Directeur, telefoonnummer 071-3030035. Voor nog meer vacatures ga je naar onze website: www.hollandtalentgroup.com