Controller – Regio Leiden

Organisatie

Op zoek naar een Financiele positie met maatschappelijke impact? Voor een organisatie in de jeugdzorg (regio Leiden) zijn wij op zoek naar een:


Controller

“samen werken aan een kansrijke toekomst”


Functie

Je komt te werken op het Centraal Bureau waar de ondersteunende diensten zijn gehuisvest. Denk hierbij aan de afdelingen Financiën, HR en PR & Communicatie, Informatisering en beleidsmedewerkers. Ook het Managementteam en de Bestuurder werken vanuit deze locatie. Het team financiën bestaat uit 9 (inclusief manager) enthousiaste medewerkers. Zij verzorgen de financiële administratie en de controllers zijn de gesprekpartners van de teammanagers en Mt-leden.

Je wordt primair verantwoordelijk voor de gehele financiële functie van de twee stichtingen en daarnaast fungeer je als controller voor enkele clusters. Je ziet de gehele organisatie als interne klant en je wordt door hen beschouwd als sparringpartner, een rol die je aanspreekt. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en opstellen van de planning- en control cyclus en de daarbij behorende gesprekken met de bestuurders van de twee stichtingen en teammanagers binnen de stichtingen. Je stelt financiële maand- en kwartaalrapportages op inclusief kern- en stuurgetallen, vertaalt deze naar strategische scenario’s en adviseert de bestuurders, Raad van Toezicht en het management. Je maakt de interne begrotingen en ontwikkelt business cases en daarnaast adviseer je bij bedrijfseconomische vraagstukken en projecten. Dit betreft o.a. het opstellen van kostprijzen of het ontwerpen of optimaliseren van administratieve processen (AO/IC). Je bent een sterke verbinder die financiën aan inhoud weet te koppelen en daarbij de collega’s opzoekt. Je stelt de jaarrekeningen voor beide stichtingen op en je bent het aanspreekpunt voor de accountant tijdens de interim en jaarrekening controle.

Functie-eisen

Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je vindt het leuk om zowel operationeel als strategisch te werken en in staat om in processen te denken. Ook beschik je over goede kennis van Excel, waarbij het is een pre is als je kennis hebt van Power BI. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent sterk analytisch en accuraat. Je bent integer en je gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens. Verder ben je gedreven, zelfstandig en je kan goed plannen en organiseren. Belangrijk voor je werkplezier is dat je kan omgaan met hectiek en veranderingen (relatief veel ad hoc vragen/projecten). Het is een pre als je ervaring hebt met het jeugdstelsel (gemeenten, zorgkantoor, zorgverzekeraar). Je bent enthousiast, zelfstandig en flexibel en je kunt goed werken in teamverband.

Aanbod

Een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur per week, welke is ingedeeld in salarisschaal 11 (CAO Jeugdzorg). Vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. En uiteraard een hecht team met geweldige collega’s die zorgen voor een optimale sfeer zodat jij iedere dag met een glimlach naar kantoor gaat. Het kantoor is centraal gelegen en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Zin om te praten? Laten we afspreken! Dit kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com. Op basis daarvan maken we graag tijd voor jou.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.