Controller – Nieuwegein

Organisatie

Ben jij die ondernemende Controller die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit mogelijkerwijs een interessante functie voor je! De afdeling Finance bestaat uit een afdeling Accounting, Controlling en Pricing en zijn actief voor de vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Het team bestaat uit 9 medewerkers. Er wordt gewerkt met MS Dynamics 365 en gerapporteerd in Power BI.

Bij dit mooie Internationale bedrijf in de regio Utrecht zoektDe Holland Talent Group een:


Ambitieuze Controller

Functie

Als Controller ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor de controle op de maandcijfers en valideer je dat deze accuraat zijn en behoren tot de juiste periode. Vervolgens zorg je voor een heldere en tijdige rapportage van de resultaten aan de diverse stakeholders. Je bent het aanspreekpunt voor de General Manager van het respectievelijke land waarvoor je verantwoordelijk bent. We zoeken nu specifiek iemand met focus op Duitsland en UK. Je collega neemt België en Nederland voor zijn rekening. Verder sta je ook in voor de businesscontrole aan de hand van de KPI’s, monitor je de kosten en heb je een focus op cost control. Je volgt de capex op en bekijkt de cashflow. Op basis van jouw inzichten formuleer je adviezen richting de business. Je maakt relevante (variantie-, P&L, balance sheet) analyses op, om die daarna te bespreken met het management. En je bent verantwoordelijk voor het budget en forecast proces. Natuurlijk werk je mee aan diverse projecten binnen onze Finance afdeling.

Functie-eisen

Je hebt een kritische basishouding en vraagt je voortdurend af: ‘Waarom’? Je bent een analytische en ondernemende Finance Professional en je vindt het leuk binnen een hecht team te werken met korte lijnen en een informele werksfeer. Daarnaast beschik je over HBO werk- en denkniveau met 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een MKB organisatie. Je bent communicatief vaardig en het is een pre als je ervaring hebt met MS Dynamics 365 en Power BI . Daarnaast beschik je over de flexibiliteit om je aan te passen binnen een dynamische werkomgeving.

Aanbod

Naast een marktconform salaris bieden zij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. De organisatie is continue bezig met het verbeteren van de organisatie en daar ga jij een belangrijke bijdrage aan leveren. Verder is het een gezond en mooi bedrijf dat volop in beweging is.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Ambitieuze Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4790. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-11079971. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.