Controller – LEIDEN

Organisatie

Wij zoeken voor een sterk groeiend en internationaal bedrijf aktief in Pharma in de omgeving van Leiden een:


Controller

‘’Mooie brede functie binnen dynamische en internationale omgeving”


Functie

Bij dit mooie bedrijf word je mede verantwoordelijk voor de financiën, en houd je je in de breedte bezig met rapportage, verslaglegging (Dutch GAAP) en verbetering van de financiele processen. Je verzorgt de rapportage van een aantal entiteiten die behoren tot de groep, de maandafsluiting, bereidt de jaarrekeningen voor en houd je je bezig met liquiditeit/kasstromen en optimaliseert deze. Daarnaast houd je je bezig met een optimale inrichting van de AO/IC, het opstellen van begrotingen en het opstellen van managementinformatie aan stakeholders. In deze functie krijg je de komende jaren te maken met een professionaliseringsslag. Processen moeten efficiënter worden gemaakt, de financiële registratie moet worden verbeterd (verdiepingsslag en volledigheid, juistheid en tijdigheid) en de management- en stuurinformatie, met behulp van BI tools, moet worden verbeterd. Tevens optimaliseer jij de administratieve organisatie en de interne controlemaatregelen in het kader van het beheersen van alle soorten risico’s. Je krijgt daarbij de kans om zaken anders, beter en efficiënter te maken. Kortom, een leuke brede functie.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding en hebt minimaal 2 tot 4 jaar relevante werkervaring opgedaan bij een Big4 Accountantskantoor. Je hebt een gedegen kennis van Financial en/of Business Control en bijbehorende AO/IC. Je hebt kennis van rapportagetools (BI), KPI’s, Cashflow monitoring, margeanalyses etc. Je beschikt over uitstekende organisatorische-, conceptuele- en analytische vaardigheden en bent in staat om de grote lijnen uit te zetten zonder het oog voor detail te verliezen. Verder ben je een goede communicator, kun je op een enthousiaste wijze mensen voor je winnen en kun je communiceren van hoog tot laag in de organisatie. Je bent een pragmatist, hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om een spilfunctie in en bedrijf te hebben. Als laatste heb je IT-affiniteit, kun je uitstekend overweg met Excel en beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden in een uitdagende werkomgeving. Tevens biedt het bedrijf je mogelijkheden door te groeien. Verder biedt onze opdrachtgever je een interessante werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Het bedrijf is uitstekend te bereiken met openbaar en eigen vervoer. En wil je 32 uur werken is dat zeker bespreekbaar.

Sollicitatie

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.