Controller – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een gerespecteerde universiteit in het centrum van Amsterdam. Zij faciliteren en stimuleren de belangen van de participaties die onderdeel uitmaken van de vennootschap.


Voor deze interessante opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Controller

“ Een leuke functie met analytische aspecten bij een dynamische organisatie”


Functie

In deze uitdagende functie ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van begrotingen, interne rapportages en fiscale aangiften.

Ook het maken van de maand-, kwartaal- en jaarrapportages voor het management van de deelneming vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Hierbij ben jij de contactpersoon voor de diverse stakeholders en heb jij veel contact met hen.

Je probeert op politieke, maar zeker ook op overtuigende wijze de juiste financiële- en managementinformatie bij elkaar te krijgen zodat je een duidelijke rapportage kan maken. Uiteraard horen hierbij het aanleveren van detail specificaties en het toelichten van de cijfers. Je bent in staat om van complexe materie helderheid te scheppen en verbanden te leggen tussen de diverse systemen. Daarnaast ben jij als Controller verantwoordelijk voor de juiste inrichting van de ICT processen. Ook zorg je ervoor dat de fiscale aangiften tijdig en juist aansluiten. Met een frisse blik en energieke instelling ben jij in staat om de output naar een hoger plan te brengen.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding op bedrijfseconomisch niveau en hebt een pragmatische, hands-on en positieve werkinstelling. Je hebt kennis en ervaring van controlling in de bredere zin. Je kunt in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Tot slot is het belangrijk dat jij beschikt over zeer goede Engelse communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Aanbod

Een dynamische werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een38-urige werkweek, 28 vakantiedagen, bonus van één maand, een flexibele indeling van de werkweek bijvoorbeeld hybride werken, periodieke indexeringen, een NS Business card, en een prima pensioenregeling. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen deze organisatie. De organisatie is uitstekend te bereiken met het OV. En niet te vergeten natuurlijk, fijne collega’s, ook niet onbelangrijk.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Zin om te praten? Laten we afspreken! Dit kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com. Op basis daarvan maken we graag tijd voor jou.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.