Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur) – Hoofddorp

Organisatie

Onze opdrachtgever, gevestigd in de Hoofddorp, houdt zich bezig met vastgoedontwikkeling en verkoop van onroerend goed in de regio.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur)

“spin in het web functie bij een dynamisch bedrijf”

Functie

In deze ‘spin in ’t web’ functie ben je onmisbaar en een echte duizendpoot. Je hebt contact met kopers, je houdt de administratie van de verkochte woningen bij, je verwerkt de verkoop contracten en coördineert de leveringen van de woningen. In deze functie heb je een divers takenpakket en ben je de verbindende factor tussen de klant en sales. Het is fijn als je helpt bij het verbeteren van de werkwijzen binnen het bedrijf. En alles wat op je pad komt pak jij met beide handen aan.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding en hebt minimaal 2-5 jaar werkervaring op een soortgelijke functie. Idealiter is dit een tweede of derde stap in jouw carrière. Je bent zeer klantgericht en je hebt administratieve software ervaring. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je ben geen type die afwachtend is, maar je bent juist iemand die pro-actief is en probleemoplossend te werk gaat. Tevens werk je gestructureerd en planmatig. Als laatste heb je een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Aanbod

Een veelzijdige functie bij een bedrijf waar de sfeer gekenmerkt wordt door openheid, betrokkenheid en collegialiteit. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!


Solliciteren naar de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4830. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.