Commercieel/Financieel Administrateur (32 uur) – Hoofddorp

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein informeel familiebedrijf dat is gespecialiseerd in een specifiek segment in diervoeders, die zij verwerken en verpakken. Van oorsprong zijn zij een familiebedrijf en dat zie je terug in hoe zij met elkaar omgaan. Openheid, transparantie, gezelligheid en wat voor elkaar over hebben.

Zij zijn volop in ontwikkeling en daarom zijn we op zoek naar een duizendpoot die van alle markten thuis is en zich prettig voelt in een klein team.

Voor deze organisatie gevestigd in Hoofddorp zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Commercieel/Financieel Administrateur (32 uur)

Functie

Als Commercieel/Financieel Administrateur ben je samen met je directe collega eindverantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie en de financiële administratie, die in een verhouding staan van ongeveer 60%/40%. Het betreft de administratie van 2 BV’s en je bent in deze functie het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers, transportbedrijven en productie.


Ten aanzien van de bedrijfsadministratie krijg je te maken met de volgende taken:

• Verantwoordelijk voor de complete orderverwerking;

• Nauw contact onderhouden met klanten met betrekking tot producten,orders, levertijden, vervoer, facturatie en klachten;

• Bewaken en waarborgen van de leveringen;

• Wekelijks overleg met de afdeling Sales en Productie;


Ten aanzien van de financiële administratie krijg je te maken met:

• Het verrichten van werkzaamheden op het gebied van de financiële administratie,zoals het verwerken van bankmutaties, debiteuren- en crediteurenbewaking en het controleren/verwerken van inkoopfacturen;

• Gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de Btw-aangifte, ICP-aangifte en deperiode- en jaarafsluiting. De jaarlijkse accountantscontrole is meer een formaliteit door jullie gedegen voorbereiding;

• Het actief aandragen van verbetervoorstellen m.b.t. herstructurering van deadministratie en administratieve processen (b.v. de invoering van kwartaalafsluiting);

• Het leveren van stuurinformatie uit de financiële administratie aan Sales enProductie;

Functie-eisen

Je bent iemand die goed past in een kleine organisatie, die gewend is om af en toe met de bijbehorende hectiek om te gaan en het leuk vindt om een ‘spin in ’t web’ functie te hebben. Verder heb je minimaal een MBO opleiding in bedrijfseconomische richting en heb je relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen een kleinere commerciële organisatie. Verder zijn de volgende zaken belangrijk:

• Ervaring met inrichten, optimaliseren en gebruik van Exact Online (module Handelen Productie)

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;Spaans en Duits is een pre;

• Uitstekende beheersing van Microsoft Office, met name Excel;

• Allround inzetbaarheid, efficiënt, gestructureerd, teamplayer, flexibel, klantgerichten pro-actief.

• Verder ben je kritisch en ziet het als een uitdaging om processen en procedures teoptimaliseren;

• Uitstekend cijfermatig inzicht en weet zich zaken snel eigen te maken;

• Hoge mate van nauwkeurigheid en zelfstandigheid;

• Woonachtig in de directe omgeving van Nieuw-Vennep of Hoofddorp.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. Het is een hecht en enthousiast en ambitieus team waarin je komt te werken en je krijgt de ruimte om initiatieven te tonen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en de sfeer in het bedrijf is super. De mensen werken goed samen en zijn zeer hulpvaardig naar elkaar toe.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Commercieel/Financieel Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4928. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.