Commercieel/Administratief Medewerker 32-40 uur) – Regio Duin & Bollenstreek

Organisatie

Onze opdrachtgever is een sierteeltbedrijf in de Duin-en Bollenstreek die levert aan groothandel en bloemenexporteurs in binnen-en buitenland.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Commercieel/Administratief Medewerker (32-40 uur)

“ leuke brede rol met veel groeiperspectief”

Functie

Door sterke groei van de activiteiten bij onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een commercieel administratief medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de juiste administratieve afwikkeling van de verkoop. Je weet goed je weg te vinden in het ERP systeem en bent bereid om mee te denken in het slimmer en efficiënter inrichten van het proces. Je bent onderdeel van een hecht team van zes personen van de afdeling Finance en onderhoudt intensief contact met de afdelingen Sales en IT.

Wat zijn je taken?

• Eerste aanspreekpunt voor accountmanagers, klanten en commissionairs omtrent facturatie

• Schakel tussen Sales, Finance en IT

• Medeverantwoordelijk voor de juiste verwerking van in- en verkoopfacturen

• Onderhouden van de diverse ERP systemen

• Contact onderhouden met softwareleveranciers ERP systemen

• Uitvoeren van diverse controlewerkzaamheden

Functie-eisen

Je bent recent MBO/HBO-afgestudeerd in de richting van (commerciële) bedrijfseconomie (of studerende hiervoor) en bent aan te merken als een starter met lichte werkervaring (0-2 jaar). Je beschikt over een pragmatische, hands-on en nuchtere werkinstelling. Je bent proactief en hebt een dienstverlenende houding in je werk en bent uiteraard accuraat en analytisch ingesteld. Je kunt in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands/Engels) zijn vanzelfsprekend. Als laatste heb je IT-affiniteit, kun je uitstekend overweg met Excel en beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden in een uitdagende werkomgeving. Het betreft een functie van 32-40 uur. Tevens biedt het bedrijf je ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Commercieel/Administratief Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4632. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.