Finance Manager – Gooi- en Vechtstreek

Organisatie

Onze opdrachtgever is een creatieve organisatie dat gevestigd is in de Gooi- en Vechtstreek.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Financieel Manager

(Eindverantwoordelijke positie / MT-lid / 60-80k)

Functie

In deze uitdagende functie ben jij als MT-lid verantwoordelijk voor het financiële beleid en de uitvoering daarvan. Als financieel eindverantwoordelijke van dit bedrijf geef je leiding aan de administratie en de salarisadministratie en draag je samen met je team (4 collega’s) zorg voor een verdere inhoudelijke verbetering van de kwaliteit van managementinformatie. Ook de lopende financiële processen dienen onder de loep te worden genomen en daar waar nodig te worden verbeterd. Voorbeelden van deze processen zijn de orderverweking maar ook de facturering, de controle erop en de verwerking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse cijfers, marge-analyses en houd je de dollarposities scherp in de gaten. Uiteraard valt het opstellen van de jaarlijkse begroting en de jaarafsluiting ook binnen jouw takenpakket. Tijdens de jaarlijkse accountantscontrole ben jij het eerste aanspreekpunt. Uiteraard heb jij als Finance Professional veel contact met externe partijen zoals banken, (krediet)verzekeraars etc. Kortom, een zeer gevarieerde en verantwoordelijke functie met mooie (internationale) klanten.

Functie-eisen

Je hebt een bedrijfseconomische opleiding op (minimaal) HBO niveau en je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare positie. Je bent handson, nauwkeurig en analytisch vaardig en hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast denk jij als Financieel Manager in journaalposten en weet jij hoe een salarisadministratie eruit ziet. Je hebt ICT affiniteit en gaat makkelijk om met systemen en daarnaast ben je goed in Excel. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een baan (32 – 40 uur in de week) in een boeiende en zeer informele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Het salaris is zeer goed, net zoals de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.


Solliciteren naar de functie van Financieel Manager kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4978. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.