Business Controller – Den Haag/Rotterdam

Controller Den Haag/Rotterdam

Als Business Controller is jeugdzorg en onderwijs key. communiceren met verschillende afdelingen om de gewenste data op tafel te krijgen in een dynamische organisatie waar 36 uur full time is en 50% thuis wordt gewerkt.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Je bent in control, je ziet kansen en maakt ze waar. Je hebt hart voor de organisatie en werkt in het hart voor een organisatie die hart heeft voor kinderen. We hebben een prachtig aanbod voor jou als Business Controller, als je op zoek bent naar uitdaging in een organisatie die jeugdzorg, onderwijs en jeugd-ggz onder haar vleugels heeft. De werklocaties zijn (ook weer) in het hart van de Randstad, waar jij aan het roer van het schip je eigen ambities waarmaakt en de organisatie naar een nog hoger level gaat tillen. Innoveren en tegelijk maatschappelijke belangen niet uit het oog verliezen, is de dynamiek die nooit verveelt en jezelf ook naar een hoger leven tilt. Kom bij ons langs voor het waarmaken van een prachtige carrière als:Business Controller (32-36 uur) 75K obv 36 uur


De organisatie is nauw betrokken met basisonderwijs, speciaal- en voortgezet onderwijs, zorglocaties, en (pleeg)gezinnen. Het team Business Control is gericht op de regio’s die toezicht houden op onderwijs en jeugdzorg.

Functie

Met jouw financiële kennis en planning, je kijk op kwalitatieve zorg- en dienstverlening, je uitstekende communicatieve vaardigheden, krijgt succes nog meer vorm. Je bent de verbindende, resultaatgerichte schakel en werkt nauw samen met de regiodirecteur, locatiemanagers en diverse afdelingen in het kader van Finance en Business.


Bij jeugdzorg staan budgetten onder druk, daar is een professional nodig die een verbeterslag kan maken. Voor de overige zorgsectoren en onderwijs is hier op dit moment geen extra ‘zorg’ nodig in deze zin.


Je bent onderdeel van het managementteam en een inspirerende kansen creator. Met een organisatorische, strategische blik en financiële knowhow, open je deuren in successen, kwaliteit en groei.


‘Een bouwer die Businessbelangen fundamenteel waarde geeft’


Je controllersrol is stevig en je daadkracht met kritische blik, vertaal je duidelijk en respectvol.

Collega’s kunnen bij jou terecht voor vragen, dus je stelt je toegankelijk op om kennis breed in te zetten.

Wat heb je nodig?

 • Oplossingsgericht, positief en initiatiefrijk;
 • Zelfstandig en motiverend in samenwerkingen;
 • Analytisch en doelgericht;
 • In het bezit van een financieel/economisch diploma op wo-/hbo-niveau;
 • Complexiteit is je uitdaging en je houdt overzicht en structuur;
 • Communicatief zeer deskundig en verbindend;

Wat bieden we jou?

 • Samenwerken met een gedreven en betrokken team die belangen van de zorg voor goed onderwijs en opgroeien van kinderen vooropstelt.
 • Een salaris van max. 75 K o.b.v. een 36-urige werkweek; (excl. de 10% idexatie per 1-1-2024)
 • Veel verantwoordelijkheden en ruimte om daarin verder te ontwikkelen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 50% Hybride werken;


Reageer snel op deze topfunctie, want soms komen kansen maar een enkele keer, laat het niet aan je voorbijgaan!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.

Joost van der Kaa | Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures