Business Controller/Data Expert – Diemen

Controller Diemen

Ben jij als Business Controller de expert met data, dashboards bouwen en sparringpartner voor het Management binnen ene uitdagende organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Voor een landelijke organisatie met een breed aanbod in kinderopvang, jeugdzorg en internaten is deskundigheid net zo vanzelfsprekend als onmisbaar. Onze opdrachtgever is een grote en maatschappelijk verantwoorde organisatie. Vanuit dit uitgangspunt zijn wij, De Holland Talent Group, op zoek naar jou als ervaren professional in Finance met data expertise. In deze uitdagende functie ben je de rechterhand en sparringpartner van de Financieel en Domein Directeur.


Vanuit het hoofdkantoor in Diemen wordt deskundig en nauwkeurig Finance- & Business Control onderhouden door bevlogen, kundige medewerkers waar jij een belangrijke rol krijgt in de functie van:


Business Controller/Data Expert (32-36 uur) 80K-110K

Functie

“Zorg en kwaliteit gaan hand in hand”


Dit motto zegt veel over de bedrijfsvisie en naleving ervan. Vraag en aanbod voor professionele opvang is groot, waardoor de organisatie een miljoenenomzet heeft bereikt. In deze verantwoordelijke functie zijn jouw kwaliteiten van wezenlijk belang. Je ervaring en kennis komen volledig tot zijn recht en er is bovendien ruimte voor verdere ontwikkeling.

De taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie passen zijn uiteenlopend en dragen bij aan optimale werkprocessen. Zo weet je relevante, datagerichte stuurinformatie als inzichtelijke informatiebron te analyseren en te rapporteren. Daarvoor ben je sparringpartner en rechterhand van tegelijk de Financieel en Domein Directeur. Met jouw specialisme in data ben je o.a. verantwoordelijk voor het beheer en de (door)ontwikkeling van BI-producten.

Je hebt een helder beeld in de stand van zaken op financieel en business gerelateerd gebied door je inzicht en het helder kunnen vertalen van dashboards, welke bijdragen aan dagelijkse besluitvormingen.

De financiële en wettelijke rapportages geven dusdanig inzicht, waardoor op bestuursniveau besluiten gevormd kunnen worden voor operationele sturing.


Als procesdenker weet je werkprocessen te optimaliseren. Je weet d.m.v. KPI ’s prestaties op waarde te meten en kunt advies geven aan de Directeur. Je beheert documentatie die processen en BI-producten aangaan. Je bent daarbij gericht op gebruiksvriendelijkheid en optimalisatie binnen het platform.

De informele werksfeer is gebaseerd op gelijkheid en biedt volop ruimte voor ontwikkeling. Vooruitstrevendheid, al dan niet met complexe materie, is kenmerkend voor de organisatie. Een mooie uitdaging waarin jij je kwaliteit kan uitdragen en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en werken daar waar het op dat moment het beste past. Dit mag thuis, of op diverse werklocaties zijn, waar jij op dat moment het dichtst bij de informatiebron bent en dus het meest effectief.

Wat heb je nodig?

 • Je werkt- en denkt op minimaal Hbo-niveau
 • Jouw persoonlijke eigenschappen scheppen stabiliteit, waarin je ruimte creëert voor een professionele, kritische noot in het belang van de organisatie
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in deze, of een soortgelijke functie, bij voorkeur voor een maatschappelijk georiënteerde organisatie
 • Je hebt strategisch inzicht, eigenaarschap en daadkracht
 • Je wil en kunt werkprocessen tot een hoger level door ontwikkelen
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en draagt verantwoordelijkheid hierin
 • Je hebt oog voor detail en het grote geheel en kunt op bestuursniveau advies uitbrengen
 • Je hebt sterke en besluitvaardige communicatieve vaardigheden ontwikkeld, waarin je met eigen visie de organisatie verder professionaliseert
 • Je werkt graag samen om doelen te behalen en mensen werken graag samen met jou
 • Je hebt kennis van Applicaties, zoals AFAS, KidsVision en ORTEC, of leert je dit vlot eigen te maken. Daarbij heb je ervaring opgedaan met BI-tools
 • Ervaring met Power BI platform

Wat bieden we jou?

 • Een bijzondere, uitdagende functie waarin je kwaliteiten, kennis en kunde bijdragen aan de organisatie
 • Uitstekende primaire- en secundaire voorwaarden
 • Een werkomgeving die informeel is, waarin je gaat samenwerken met bevlogen professionals
 • Uitzicht op een vast contract na een jaar
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het indelen van je uren, dat kun jij met discipline en verantwoordelijkheid
 • Je leert door op gebied van technologische ontwikkelingen door een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden (op inhoud, techniek en soft scalls)

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures