Business Analyst/Controller – Rijnsburg

Business analist Rijnsburg

Prachtige analytische functie in een groeiend bedrijf in de professionaliseringsfase.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot sierteeltbedrijf in de Duin-en Bollenstreek dat sterk groeit en in een professionaliseringsfase zit. Zij leveren hun producten aan retail en bloemenexporteurs in binnen-en buitenland.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Business Analyst/Controller

“ een mooie analytische functie in een snelgroeiende en dynamische organisatie”

Functie

In deze functie ben je de rechterhand van de CFO, die jij gevraagd en ongevraagd voorziet van analyses, rapportages en adviezen.

Je ondersteunt het bedrijf bij het inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarnaast functioneer je als de schakel tussen directie/ management en de uitvoerende medewerkers van de verschillende afdelingen. Hiertoe houdt je je voornamelijk bezig met het inventariseren van behoeften, het analyseren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen en invoeren van oplossingen binnen een bedrijf. Meer concreet in onderhavige situatie zul je in eerste instantie worden ingezet om de aansluiting tussen de operationele/commerciële administraties en de financiële administratie tot stand te brengen middels het analyseren van de gaps en deze gaps te dichten met IT functionaliteit en procesaanpassingen, zodat deze aansluiting voortaan vanzelfsprekend zal zijn. Verder is b.v. ook een belangrijk issue om de goederenbeweging in het bedrijf sluitend te krijgen. Verder zijn er veel klussen die projectmatig moeten worden aangepakt. Hierbij neem je initiatief en de leiding om dergelijke projecten in de steigers te zetten en de oplossingen voor de diverse problemen te implementeren.

Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan de periodieke rapportages, het forecasting-en budgeting proces en het ontwikkelen en implementeren van belangrijke stuurinformatie van het bedrijf. Kortom, dit is een interessante rol voor een finance professional.

Wat heb je nodig?

Je bent een HBO/WO-afgestudeerde financial bij voorkeur met 5-10 jaren werkervaring in een grotere MKB organisatie in de logistiek en/of productie en beschikt over een pragmatische, hands-on en nuchtere werkinstelling. Idealiter heb je een achtergrond in de audit van een wat grotere accountantsorganisatie.

Belangrijke vaardigheden van jou zijn:

 • bedrijfsprocessen, informatiestromen en behoeften kunnen analyseren en kunnen omzetten in bruikbare informatie en concrete plannen
 • een brede bedrijfseconomische kennis en een goed begrip van IT-functionaliteiten
 • het vermogen om advies te geven aan de hand van goed onderbouwde argumentatie
 • inzicht in de werkzaamheden van alle afdelingen van een bedrijf
 • vindingrijkheid voor het bedenken van innovatieve en efficiënte oplossingen
 • het vermogen om op een onafhankelijke manier tussen twee partijen te bemiddelen
 • bedrijfsprocessen van verschillende afdelingen tegelijkertijd kunnen overzien


Verder ben je:

 • proactief en heb je een dienstverlenende houding in je werk
 • ben je uiteraard accuraat en analytisch ingesteld
 • kun je in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden
 • kun je de juiste prioriteiten stellen
 • heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je in staat om met alle lagen van een organisatie te communiceren
 • kun je uitstekend overweg met Excel en BI-tools
 • beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal

Wat bieden we jou?

Onze opdrachtgever biedt:

 • een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een uitdagende werkomgeving
 • een leuk en hecht jong team
 • een functie van 32-40 uur
 • ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

door jouw CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com o.v.v. referentienummer 5267.Bart Maas, Directeur Holland Talent Group | 071-3030035 of 06-51223960

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures