Boekhouder/Controller – Amsterdam

Administrateur Amsterdam

Heb jij gevoel voor cijfers en ervaring met het verzorgen van de boekhouding incl. het opstellen van rapportages? Zijn processen (AO/IC) jouw stokpaardje en vind je het leuk om als sparringpartner voor de 4 labels met het management ingezet te wor

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Snel, slim en verantwoordelijk. Drie kernkwaliteiten die je direct zullen aanspreken. Houd je van samenwerken en streef je naar kwaliteit op topniveau in klantcontact en werkprocessen? Dan is dit een geweldige kans voor je en je hebt geluk dat een van de vele vaste medewerkers wegens emigratie gaat vertrekken, want mensen willen hier eigenlijk helemaal niet weg. Pak dus je kans en neem de info in deze vacature snel, smart, en besluitvaardig tot je, want daarna begint je reis naar een flitsende carrière.

In Amsterdam bevindt zich een succesvol bedrijf die als participerende partij investeert in andere bedrijven. Met respect voor elk expertise, worden doelen bereikt die de nichemarkt vergroten. Dit wordt geboden vanuit vier specialistische teams, gericht op verbetering van digitalisering, klantcontact, klantinteractie, merkactivatie en duurzaam presteren. Zo’n 250 bedrijven hebben al ervaren hoe functioneel zij zijn. De snelgroeiende business vraagt om een gepassioneerde en enthousiaste professional in een uitdagende functie:Allround Boekhouder met Controlling taken (40 uur) 51K-70K

Functie

In je functie als allround boekhouder zijn je taken het verzorgen van de volledige boekhouding en daarnaast voer je controllingtaken uit. Daarnaast is de salarisadministratie voor 200 medewerkers een onderdeel. De doorgewinterde CFO is je sparringpartner en staat je in leerprocessen bij. De huidige boekhouder voert momenteel alle taken alleen uit. Nu de functie vrijkomt, wordt het functiegebouw uitgebreid met een financiële medewerker. Hij of zij zal operationeel ondersteunende taken m.b.t. de salarisadministratie gaan uitvoeren.

Jouw taken en verantwoordelijkheden hebben betrekking op de financiële administratie en de financiële processen. De verantwoordelijkheid draag je hierin samen met de CFO. De taken die je kunt verwachten zijn o.a. het opstellen van financiële rapportages, financiële analyses, het opzetten van controle- en risicosystemen en innovatieve ideeën operationeel doorvoeren. Digitalisering is het sleutelwoord, dus top als je hier ‘snel en smart’ in bent.

De toekomst is de spirit en daarom worden bedrijfsovernames gerealiseerd plus uitbreiding van partnerships. De financiële processen zijn hier een onmisbaar onderdeel van en daarom ligt voor jou een supermooie uitdaging waar je veel van kunt leren.

In diverse, ultramoderne bedrijfssoftware wordt de volledige administratie verwerkt. Jij bent verantwoordelijk voor het beheersen van deze operationele processen. Deze processen gaan meerdere bedrijven aan, dus heb je hierin regelmatig contact met betreffende directie en management voor het realiseren van doelmatige omzet- en rendementsverhoging.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde opleiding in Bedrijfseconomie, Accountancy of een andere relevante studie gedaan op minimaal Hbo-niveau
 • Je bent een ervaren boekhouder die minimaal twee jaar in deze functie heeft gewerkt, bij voorkeur bij een accountantskantoor of samenstelpraktijk
 • Je drive is als een Rangerover die haarscherp bochten neemt en snel schakelt (je mag ook met een oud koekblik komen hoor, als je maar haarscherp bent en enthousiasme meebrengt.)
 • De digitale wereld is jouw wereld
 • Je hebt vakinhoudelijke kennis en procesmatig heb je focus en inzicht
 • Je hebt ijzersterke communicatieve vaardigheden, die de snelheid waarin wordt geschakeld bij kan houden
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed samenwerken om bedrijfsmatige doelen te behalen

Wat bieden we jou?

“Investeren om te leren geldt voor partners en voor jou”

 • Het salaris noemen we niet snel, laat het even langzaam tot je doordringen. € 4.000 - € 5.400 per maand
 • Uitzicht op een vast contract na een jaar
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Werken in een gezellig en ambities team
 • Investeren in je carrière wordt hier met hoofdletters ingezet

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

door jouw CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com o.v.v. referentienummer 5336.


Joost van der Kaa, Holland Talent Group | 071-3030035 of 06-11079971

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures