Assistent Controller – Zoetermeer

Assistent controller Zoetermeer

Een uitdagende functie binnen een leuk finance team in een dynamisch bedrijf in de omgeving van Zoetermeer!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Kwalitatieve gezondheidszorg is afhankelijk van de juiste apparatuur. Een CT-scan, MRI of mammografie bijvoorbeeld, zou niet mogelijk zijn zonder de innovatieve ontwikkelingen van de organisatie in Zoetermeer waar jij onderdeel van uit kan maken. Wil jij werken bij een toonaangevende, wereldwijde leverancier die mobiele oplossingen biedt voor de gezondheidszorg? Wij vinden het een gezonde keuze als je reageert op de functie van:Assistent Controller (32-40 uur)


Functie

Jouw rol is breed en dynamisch met verantwoordelijkheden die passen bij je verdere ontwikkelingen. Als Assistent Controller ben je betrokken bij het volledige boekhoudproces. Je gaat je bezighouden met het verwerken en rapporteren van financiële informatie, die in deze organisatie omgaat. Het is een groeiend bedrijf dat onmisbaar apparatuur ontwikkelt, dat ervoor zorgt dat mensen tijdig medische behandelingen kunnen krijgen. Dat voelt al als een warm bad.

Jouw financiële vaardigheden maken samen met de andere medewerkers als volledig team het hele proces mogelijk. Je gaat rapporteren aan de Finance Manager en je werkt nauw samen met leuke collega’s aan verbeteringen in processen en automatiseringen. Je gaat de financiële administratie verzorgen en de debiteuren- en crediteurenadministratie is op orde onder jouw verantwoordelijkheid. Je beheert ook de grootboekadministratie en analyseert financiële data op basis van begroting en feiten.

Met betrekking tot de periodieke financiële rapportages ben je ondersteuner en je assisteert bij de accountantscontrole. Daarnaast ben je projectmatig bezig met voor- en nacalculaties. Dit doe je samen met andere teams. Het opstellen van BTW- aangiften opstellen is ook onderdeel van je takepakket.

Wat heb je nodig?

“Een goede financiële administratie waarborgt verder onderzoek in de gezondheidszorg”

 • Je hebt een opleiding afgerond in boekhouding of bedrijfseconomie op mbo/hbo-niveau
 • Je werkt minimaal 3 jaar in een soortgelijke, financiële/accountancyfunctie
 • Je kunt financiële data verwerken en vertalen in prognoses
 • Je werkt nauwkeurig en let ook op processen en verbeteringsmogelijkheden
 • Je draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kan prima overweg met Microsoft Office en Exact Globe
 • Je bent betrouwbaar en integer en hebt affiniteit met de gezondheidszorg
 • Je bent zowel Nederlands- als Engels taalvaardig

Wat bieden we jou?

 • De cao Metaal & Techniek- Carrosseriebedrijf is van toepassing
 • Het salaris is goed en je hebt doorgroeimogelijkheden
 • De organisatie is Internationaal gericht en boekt successen, je zit hier goed
 • Je krijgt een laptop
 • Binnen de organisatie heeft men een no-nonsense mentaliteit

Is het hoog tijd voor een ambitieus onderzoek? Hoe is het gesteld met jouw gezondheid binnen de arbeidsmarkt? Vernieuwen werkt als het beste medicijn!

De koffie staat al klaar, dus tot snel!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com.

Richard Ruwaard, Sales Manager, Holland Talent Group | 071-3030035/ 06-43442948

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures