Assistent Controller – Wassenaar

Vacatures Wassenaar

Wil jij werken in de particuliere ouderenzorg, die maar liefst een 9.1 als waardering krijgt?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Belevingsgerichte zorg, weet jij wat dit betekent? Wil je het weten en een hele mooie financiële functie bij particuliere ouderenzorg, die maar liefst een 9.1 als waardering krijgt? Lees dan snel verder, want wij, De Holland Talent Group, voelen ons vereerd jou voor deze organisatie te mogen aanbevelen. Als uitgangspunt in goede zorg voor ouderen met geheugenproblemen, worden interesses, persoonlijkheid, cognitieve en fysieke gesteldheid van de bewoners vooropgesteld. Vandaaruit wordt de zorg individueel met een warm hart geboden. Jij kan deel uitmaken van een zeer betrokken team medewerkers. Voel je de warmte al door je aderen stromen en weet jij met je financiële kennis hier de juiste plek te vinden? Dan ben jij degene die wij gaan introduceren als de betrokken professional. Ga mee naar het mooie Wassenaar en maak je ambitie waar in deze functie:

Assistent-Controller (32 tot 40 uur)


Functie

Dit is geen verzorgingstehuis. Dit zijn zorgvilla’s waar particuliere zorg wordt geboden. Niemand die ouder wordt wil geconfronteerd worden met geheugenproblemen, dat begrijp jij. Er is respect voor ieder mens en dat is precies waarom mensen hier graag willen wonen. Alle villa’s verspreid over het land, zijn prachtig, ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Jij krijgt een aansprekende kantoor werkplek, die goed bereikbaar is met ruime parkeergelegenheid. Hier ga jij jouw hoge service net zo goed verlenen, als dat de zorgmedewerkers doen. Alleen zorg jij voor een gezonde financiële administratie en weet je de juiste informatie te verstrekken aan het management. Je werkt hierbij samen met een klein, fijn team.

Er worden immers belangrijke beslissingen genomen in de zorg op basis van de juiste cijfers. Als Assistent-Controller weet jij de juiste financiële maandrapportages voor te bereiden en op te stellen.

Je krijgt een mooie uitdagende, coördinerende en tegelijk uitvoerende rol in controlewerkzaamheden. Denk hierbij aan inkomende facturen, memoriaalboekingen en financiële rapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de persoonsgebonden budgetten (PGB) van de bewoners.

Nog meer leuke uitdagingen, want je gaat een collega ondersteunen die nog startend is in de financiële sector. Dat is voor jou heel leuk, want je houdt van cijfers, maar je bent ook communicatief sterk en mensgericht. Daarom pas je ook zo goed bij een zorgorganisatie in deze financiële functie.

Het financiële team werkt prima samen, men is goed op elkaar ingespeeld en daarom is de financiële administratie op orde. Dat zul je snel zien en daarom kun je het management ondersteunen bij financiële vraagstukken. Met jouw inzicht kun je feiten, cijfers en prognoses onderbouwen.

Wat heb je nodig?

Zorg jij voor voldoende uitdaging voor jezelf? Voor je het weet ben je ouder en heb je mooie kansen laten liggen. Neem onderstaande vaardigheden mee en je maakt mooie stappen.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een financiële functie
 • Je hebt een afgeronde financiële opleiding op hbo-niveau
 • Je woont in de regio van deze prachtige villa in Wassenaar
 • Je houdt ervan in een klein team te werken
 • Je bent maatschappelijk betrokken
 • Je bent cijferkundige en tegelijk organisatorisch gericht
 • Je werkt nauwkeurig en overziet feiten en prognoses
 • Je bent enthousiast en een fijn persoon om mee samen te werken

Wat bieden we jou?

 • Je krijgt een goed salaris
 • Je gaat samenwerken in een klein en gemotiveerd team
 • Een ervaren financiële professional gaat je goed begeleiden
 • Je gaat persoonlijk groeien door de mooie organisatie
 • Je gaat je kennis verbreden
 • Je wil hier oud worden!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Sjaak@hollandtalentgroup.com.

Sjaak Oudshoorn, Directeur Holland Talent Group | 071-3030035| 06-3477 6693

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN
Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures