Assistent Controller – Almere

Assistent controller Almere

Werken bij een internationaal bedrijf met mogelijkheden. Solliciteer nu!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Voor jou ligt een schone taak. Een Deens, wereldberoemd reinigingsmerk dat internationaal in 40 landen vertegenwoordigd is en producten in meer dan 100 landen verkoopt, is op zoek naar jou. Laat geen stof op je vaardigheden liggen door deze kans aan je voorbij te laten gaan. Dit is namelijk een ideale functie als tweede stap in je carrière. De wereld ligt aan de voeten van dit bedrijf. Ze hebben een gigantische omzet in de miljoenen door slimme strategieën en klantgerichte oplossingen. Het is een eer om hier te kunnen werken en door te groeien. Reageer dus snel op deze functie: Assistent Controller/Accountant (Fulltime 38,75 uur)

Functie

Je gaat deel uitmaken van het Financeteam voor de Benelux. De werklocatie is in Almere. De boekhoudkundige taken zijn naast je controlling taken gericht op de verkoopentiteiten.

Je bent scherp in het opvolgen van wettelijke- en fiscale regels en zorgt ervoor dat je werkzaamheden volgens deze eisen worden uitgevoerd.

Je gaat je bezighouden met financiële prognoses en het opstellen van begrotingen. Samen met het Finance team werken jullie ook samen met een extern shared service center. Je houdt je ook bezig met interne controles en je volgt deze implementatieprocessen, waarbij je toetst of dit de gewenste resultaten behalen.

Je kunt financiële processen en data goed vertalen in rapportages, want je hebt al ervaring opgedaan. Omdat je ook assistentie verleent voor de salarisadministratie betreffende Nederlandse werknemers, heb je zo een breed takenpakket waar genoeg uitdagingen in liggen.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde opleiding in Finance of boekhouding
 • Je hebt werkervaring in de functie Accountancy of als Controller, bij voorkeur bij een Internationaal bedrijf
 • Heb je m.b.t. bovenstaande ook gewerkt met outsoursingpartners, dan is dat mooi meegenomen
 • Je hebt kennis van IFRS/ NL GAAP /SAP
 • De Nederlandse- en Engelse taal beheers je uitstekend
 • Je bent analytisch en werkt nauwkeurig
 • De financiële data weet je goed in prognoses te vertalen
 • Je bent enthousiast en hebt interesse in deze markt en de speler

Wat bieden we jou?

Laat zien wat je waard bent, want vertrouwen en loyaliteit zul je in vrijheid en waardering terugkrijgen.

 • Je kunt hybride werken
 • Er is een thuiswerkregeling
 • Er zijn 25 vakantiedagen en 5 ADV-dagen
 • Een volledige werkweek is maximaal 38.75 uur
 • Een goede pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Een goed, marktconform salaris

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures