Assistent Accountant – Rijnsburg

Accountant Rijnsburg

Wat is het belangrijk om een vak te leren. Ja, cliché hè, maar waar het vooral om draait zijn de mogelijkheden hiertoe. Ben jij dus net afgestudeerd of heb je al wel ervaring opgedaan, bij dit bedrijf ga je sowieso je kennis in de praktijk breng

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Wat is het belangrijk om een vak te leren. Ja, cliché hè, maar waar het vooral om draait zijn de mogelijkheden hiertoe. Ben jij dus net afgestudeerd of heb je al wel ervaring opgedaan, bij dit bedrijf ga je sowieso je kennis in de praktijk brengen en daar ontwikkel je skills mee die de rest van je carrière zinvol zijn. Dat zijn de mogelijkheden die je ongetwijfeld graag ziet. Lees dan snel verder, want er is een mooie functie vrij bij een accountantskantoor dicht bij de kust in Zuid-Holland. In informele setting met gezellige collega’s, kun jij je bijdrage leveren om ondernemers te ontzorgen met fiscale en bedrijfsmatige administratie. Ben je een zonliefhebber en is de Hollandse kust te koud? Dit kantoor heeft een ook een vestiging op de Antillen waar je ook kunt werken. Dit (het lijkt wel een feestje) mag allemaal in de functie van:


Junior Assistent Accountant (32-40uur)


Functie

Je komt te werken in een bedrijf dat ruim 10 jaar met ervaren experts in accountancy zeer goede dienstverlening geeft. Met een transparant gevormd digitaal dashboard is de klantgerichte aanpak groot en dat wordt gezien en gewaardeerd. Een gevestigde naam en jouw nieuwe werkgever geeft je uitzicht op een stabiele toekomst. De werkzaamheden binnen deze administratieve dienstverlening zijn afwisselend van aard. Zo heb je boekhoudkundige taken en ondersteun je bij het opstellen van de jaarrekeningen.

Omdat ICT jouw interesse en kennis heeft en je maatwerk net zo belangrijk vindt als de gedragen visie, kun je ook d.m.v. trainingen klanten zelfstandig wegwijs maken om een digitale administratie in te richten.

De dossierinhoudelijke taken zijn gericht op gegevens van klanten analyseren en opstellen van rapportages aan de hand van deze informatie.

Verder biedt je ondersteunende input voor het opstellen van btw-aangiften en aangiften t.b.v. de inkomstenbelasting.

Wat heb je nodig?


Ambitieus als je bent, breng je enthousiasme en je opgedane kennis mee plus de drive om je verder te willen ontwikkelen.

  • Je hebt een afgeronde financieel/administratieve opleiding, minimaal op Mbo-niveau
  • Je bent cijfermatig ingesteld en werkt nauwkeurig
  • Je bent service- en klantgericht

Wat bieden we jou?

Met de Noordzee en de Caribische zee als locaties in het vooruitzicht, is je avontuur slechts 1 stap verwijderd van door jou te nemen actie!


  • Er zijn opleidingsmogelijkheden om je vakkennis te vergroten
  •  Je wil het misschien niet eens, maar thuiswerken mag voor 50 %
  • Het salaris is € 2.000 - € 3.000 o.b.v. kennis en ervaring
  •  Het aantal vakantiedagen is 25, (bij fulltime contract) en het vakantiegeld bedraagt 8 %
  •  Deze baan is goed te combineren met een eventuele studie

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Dick@hollandtalentgroup.com.


Dick Wittebrood, Recruiter, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-28281009


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures