Analytische Administrateur met Controlling skills – Amstelveen

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dienstverlenende organisatie op het vlak van ondersteuning bij Internationaal zaken doen en is gevestigd in Amstelveen.Onze opdrachtgever heeft in Nederland 3 vestigingen, waarvan Amstelveen het Hoofdkantoor is en er werken 145 medewerkers.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Analytische Administrateur met Controlling skills

Functie

In deze functie ben je de rechterhand van de Finance Manager. Je vormt samen met de Financieel Administratief Medewerker en de Finance Manager een team. Je bent verantwoordelijk voor het voeren van de gehele financiële administratie van A tot Z. De Financieel Administratief Medewerker zorgt voor het correct inboeken van in/verkoop facturen. Jouw expertise betreft de tussenrekening(grootboekadministratie), maandafsluiting, btw aangifte en de voorbereiding van de jaarrekening. Tevens ben je gewend om rapportages op te stellen gericht op de balans, winst/verliesrekening en de btw aangifte. Tot slot ben jij het aanspreekpunt voor vragen en of issues van de (financieel) administratieve systemen. Kortom, een leuke brede functie.

Functie-eisen

De Ideale kandidaat beschikt minimaal over MBO werk- en denk niveau en is een energieke, zelfstandige en flexibele doorpakker. Daarnaast beschik je over minimaal 4 jaar relevante werkervaring, ben je een kei in het analyseren van cijfers en ben je kritisch of alle cijfers op tijd en correct zijn geboekt. Je beschikt over een pragmatische, hands-on en nuchtere werkinstelling. Je bent proactief en hebt een dienstverlenende houding in je werk en je kunt in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Tot slot beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en kun je uitstekend overweg met Excel. Er wordt op dit moment gewerkt met Exact Globe en in de toekomst zal SAP geïmplementeerd worden waar de nodige uitdagingen en kansen komen te liggen.

Aanbod

Deze mensgerichte opdrachtgever biedt vrijheid, verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaardenpakket in een uitdagende werkomgeving. Het gaat om een functie voor minimaal 32 uur per week. Tevens biedt het bedrijf je ontwikkelingsmogelijkheden..

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Alsinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerkopgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond enervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Analytische Administrateur met Controlling skills kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4173. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Salesmanager Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.