Allround Financieel Medewerker – OUDE MEER

Finance OUDE MEER

Vind jij de omgeving van Schiphol ook zo boeiend en wil je een stijgende lijn in je carrière?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Hoe ga je een dienstverlening omschrijven, waarvan een administratiekantoor niet rechtvaardigt wat deze experts allemaal betekenen voor ondernemers? We gaan het je uitleggen; Ondernemers worden volledig ondersteund in hun corebusiness. Alles wat er administratief-, secretarieel-, financieel-, fiscaal en op gebied van personele zaken komt kijken, kan worden uitbesteed aan de medewerkers van dit kantoor, waar wij een hele mooie functie voor jou mogen presenteren. Vind jij de omgeving van Schiphol ook zo boeiend en wil je een stijgende lijn in je carrière? Reageer dan op deze mooie kans in de functie van:Allround Financieel Medewerker

(24-32 uur)


Functie

Bij dit informele familiebedrijf wordt niet alleen de administratie verzorgt, maar ook backoffice werkzaamheden. Dat maakt hen best uniek en veel ondernemers weten de weg te vinden naar dit kantoor.

Deze brede, klantgerichte aanpak werkt. Ben jij een persoon die in een klein, professioneel kantoor het beste tot je recht komt? Vind je kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en heb je oog voor de ondernemers met vragen over de bijkomstige rompslomp die hun ondernemerschap belasten? Je krijgt een centrale rol met mooie verantwoordelijkheden.

Zo ga je voor klanten de financiële transacties verwerken en boek je facturen in, die je eerst grondig hebt gecontroleerd. Je begeleidt klanten met administratieve processen en je hebt regelmatig telefonisch contact met de klanten. Je bent gericht op de financiële processen en voert je taken die daarbij horen secuur uit. Je bent niet snel afgeleid en kan goed multitasken. De backoffice werkzaamheden pak je met gemak tussendoor op.

Wat heb je nodig?

 •  Je werkt- en denkt op hbo-niveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie
 • Je kan goed overweg met digitale boekhoudkundige programma’s, zoals Exact Online
 • De Nederlandse- en Engelse taal beheers je goed, dit is een vereiste
 • Je bent klantgericht en tactvol
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld
 • Je werkt nauwkeurig

Wat bieden we jou?

“Je ziet ze vliegen”

Je ziet de vliegtuigen vliegen vanaf je werkplek, verder sta jij met beide benen op de grond en heb je zin in je mooie carrière bij dit fijne familiebedrijf.

 • Je krijgt een vaste werkplek in een boeiende werkomgeving
 •  Het salaris is marktgericht en bedraagt – afhankelijk van je ervaring en kennis € 3.500 - € 4.200 o.b.v. 40 uur
 •  Het jaar bestaat uit 13 maanden wat salaris betreft
 •  Er is reiskostenvergoeding
 • Er is een opleidingsaanbod
 • De bedrijfscultuur is informeel en men communiceert met korte lijnen, lekker duidelijk dus

Zie je het he-le-maal zitten? Neem dan snel contact met ons op!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Dick@hollandtalentgroup.com.


Dick Wittebrood, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035/ 06-28281009


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures