Allround Financieel Medewerker – Bilthoven

Finance Bilthoven

Zorg jij voor een gezonde financiële administratie? Solliciteer nu!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Dit is nu een mooie combinatie; maatschappelijk betrokken zijn met affiniteit voor zorgverlening én financieel- administratief je bijdrage leveren. In de provincie Utrecht is een verzorgingstehuis waar zowel zelfstandige ouderen in een appartement ondersteund worden, als 24uurszorg wordt geleverd aan ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Hier wonen totaal ruim 300 senioren in een met prachtige tuin omgeven verzorgingstehuis. Als je mbo’er bent en je hebt je allround ontwikkeld op gebied van financiële administratie, dan nodigen wij je van harte uit te reageren op deze mooie functie: Allround Financieel Medewerker (16-28 uur)

Functie

Jouw financiële rapportages zijn een heel ander soort als de zorginhoudelijke rapportages, maar niet minder onbelangrijk. De financiële stromen om de zorg ook gestroomlijnd te laten verlopen is gewoon onmisbaar, ook en misschien wel juist in de zorgverlening.

Je krijgt een breed en uitdagend pakket aan taken en verantwoordelijkheden. Je bent een zelfstandige en organisatorisch goed onderlegde werker die er plezier in heeft om de juiste cijfers op te stellen en te verstrekken. Je gaat werken in een fijn team.

Je gaat je bezighouden met facturatie werkzaamheden en je verwerkt alles nauwkeurig in het systeem. Daarnaast stel je de financiële rapportages op en je bent dagelijks bezig de gehele financiële administratie op orde te houden. In een dynamische werkomgeving en goede sfeer komen jouw persoonlijke vaardigheden tot hun recht.

Door jouw kwaliteiten zijn de salarisadministratie en de cliëntenadministratie op orde.

Wat heb je nodig?

“De financiële zorg is bij jou in goede handen”

 • Je hebt een afgerond mbo4 opleiding Bedrijfsadministratie of een anderszins gerelateerd financieel-administratief diploma
 • Bij voorkeur heb je administratieve ervaring opgedaan in een sociale- zorgomgeving
 • Je bent vlot met digitale systemen en je bent bekend met Exact Online en Spendcloud
 • Je bent gericht op efficiency van werkprocessen en streeft altijd naar verbeteringen
 • Met je proactieve houding denk je mee met de organisatie en draagt ideeën aan
 • De cliëntenadministratie wordt verwerkt in de applicatie Nedap, als je dit al kent, is dat een pre
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed en je bent betrouwbaar en integer

Wat bieden we jou?

 • Je hebt niet alleen uitzicht op een warme en menselijke werkomgeving, maar ook op een vaste baan na een bepaalde tijd en wederzijdse tevredenheid
 • Je gaat werken in een gezellig team met enthousiaste en gemotiveerde collega’s
 • De cao VVT is van toepassing en deze functie is ingedeeld in schaal 45
 • De dagen waarin je wil werken mag jij bepalen
 • Er wordt ook voor jouw oude dag gezorgd door een goede pensioenregeling
 • Je krijgt reiskostenvergoeding
 • De organisatie is bijna 70 jaar actief om senioren te ondersteunen

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures