Allround Financieel Administrateur – Ter Aar

Administrateur Ter AarSolliciteren
Lees verder

Organisatie

‘Functioneel betrokken zijn met inwoners, heeft stevige financiële draagkracht nodig’

Daarom ben jij de belangrijke spin in het web in de functie, die wij, Holland Talent Group, voor deze opdrachtgever hebben. Draagkracht is voor deze organisatie tweeledig. Inwoners willen gehoord en ondersteund worden. Beleid en prioriteiten moeten worden gemaakt, om alles onder controle te houden. Er is maar één grote zak met geld, honderden potjes om te verdelen. Jij bent diegene, die dat muntje, die niemand meer kon vinden, in het juiste potje terug stopt! Je kunt namelijk NU reageren op een goed betaalde topfunctie als:


Allround Financieel Administrateur 32-36 uur

Soms is het leven heel simpel, vandaar die verwijzing naar die potjes. Bij deze werkgever, gaan ze het niet moeilijke maken, dan het al is. Verbinding en betrokkenheid met lef! Dat zijn de kernkwaliteiten hier.


Heb jij oog voor de mens achter de cijfers? Ben je daarom een betrokken medewerker, bij elke onderwerp die hierin belangrijk is? Durf jij MET LEF, de financiële cijfers te onderbouwen voor beleids- en bedrijfsvoering?

Je wordt met open armen ontvangen!

Hier is men allemaal mens en werkt men doelgericht samen met elkaar.

‘Bestuur en beleid; het kost tijd! Jij raakt de tel niet kwijt!’

Functie

Lekker rustig, want je hebt focus nodig. Je werkt samen met één andere collega-administrateur. Samen zijn jullie de stabiele factor voor:

• Opstellen van jaarrekeningen (is een pre).

• Bijhouden van de financiële ‘rompslomp’ en streng blijven bewaken van dit overzicht.

• Samen een activamodule opzetten.

• Met overzichtelijke opbouw van cijfertabellen uit de P&C-documenten, de financieel adviseurs ondersteuning bieden.

• Ze houden hier van afkortingen, jij snapt natuurlijk he-le-maal, wat de taakinhoud is: BTW/VBP/BCF behandelen.

• Treasury en liquiditeitenplanning behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

• Financiële mutaties verwerken in verschillende systemen, om P&C producten, samen te stellen en cijfermatig, inzichtelijk te maken.

• Updaten en inzichtelijk houden van GREXEN, in samenwerking met collega’s van een andere afdeling.

• Je leert graag andere collega’s, hoe jij toch zo slim bent geworden. Je kan met passie, zonder arrogantie, andere collega’s leren, hoe al die cijfers zijn ontstaan.

Wat heb je nodig?

‘Met ervaring ben je halverwege!’

Het is een supermooie baan, die ook supergoed betaald!

Daar mogen eisen aan worden gesteld, snap je?

We gaan ze even stuk voor stuk langs, houd jij je balans, komt goed!

• Ervaring in het werken bij een Gemeente, is echt serieus een eis.

• Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als financieel administrateur.

• Je hebt een afgeronde hbo-opleiding boekhouden/ bedrijfseconomie. Hoger mag natuurlijk!

• Coördineren van projecten en/of een jaarrekening traject, van de administratieve afdeling, heb jij al vaker gedaan.

• Een liquiditeitsplanning stel jij moeiteloos op.

• Ze zien graag, dat je ervaring hebt met applicaties, zoals: Unit 4, Financials, LIAS, Word en Excel.

Wat bieden we jou?

Een cadeautje! Je moet er wel wat voor doen natuurlijk, maar dat doe jij graag. Je wil hier niet meer weg! Je zou wel gek zijn, want de faciliteiten zijn uitstekend en je bent safe voor je toekomst. Je hebt grote kans op een vaste aanstelling. Eerst kun je als allround Financieel administrateur een waardevolle vervanger voor een afwezige collega zijn.

Daarnaast leer je ook veel en werk je samen met mensen die weten wat belangrijk is op de werkvloer. Serieus en saai? Nee joh, gewoon ambitieus met tijd voor een geintje!

Je wordt onderdeel van het team Finance die totaal uit 18 gezellige collega’s bestaat. Dit team is weer 1/5e onderdeel van de gehele bedrijfsvoering. Er zijn twee administrateurs, althans, nu nog maar één, want ze wachten met smart op jou!

Lees nog even verder, voordat je reageert, we gaan weer even naar het vertrouwde rijtje van aanbiedingen! Wat krijg jij voor je inzet:

• Veel eigen verantwoordelijkheden

• 50 procent thuiswerken!

• Goed apparatuur waar je overal en op jouw tijd mee kunt werken.

• Groei in persoonlijke ontwikkelingen.

• Groei van je bankrekening!!!

• Ben je zeer ervaren? Dan kan daar nog een schepje bij!

• De beschikking over een keuzebudget van 17.05%, de keuze is reuze, dus jij mag bepalen!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Met interesse alleen, groeien jouw cijfers niet!’

Toch? Wat houd je tegen?

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures