Allround Administrateur – Regio Leiden

Organisatie

Wil jij werken voor een aantrekkelijke partij in de Horeca, die groeit en de mooiste locaties heeft? Wij zijn voor onze opdrachtgever, een snel groeiend en bruisend horecabedrijf in de regio Leiden, op zoek naar een:


Allround Administrateur (ca. 24 uur)

“leuke veelzijdige job binnen een gastvrije en dynamische omgeving”


Functie

In deze functie verwerk je samen met je collega’s zelfstandig de volledige administratie van diverse horecabedrijven. Denk hierbij aan het boeken van de kassen, banken en inkomende facturen. Daarnaast werk je actief mee op de financiële administratie met de debiteurenincasso en voorbereidende werkzaamheden mbt de tussentijdse cijfers tbv het management. Je verzorgt de belastingaangiftes en CBS aangiften. Al dan niet gevraagd adviseer je over verbeteringen in financieel beheer en processen. Als laatste werk je mee aan de totstandkoming van de jaarrekening. Kortom, een brede en interessante functie. Je rapporteert aan de Controller en vervangt deze bij afwezigheid. Er wordt gewerkt met het pakket Twinfield.

Functie-eisen

Zij zoeken iemand die energie krijgt van dingen goed regelen. Een sociale, financiele en administratieve duizendpoot met een MBO+ niveau die goed gedijt in de informele en tegelijkertijd professionele sfeer van het bedrijf. Je kunt goed het onderscheid maken tussen wat belangrijk is, wat urgent is, en wat eventjes kan wachten. Kortom: je kunt goed plannen. Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met boekhouding in de breedste zin van het woord, weet hoe een boekhouding in een bedrijf werkt met meerdere B.V. ’s en kunt deze boekhouding geheel en al zelfstandig uitvoeren. Daarnaast heb je ervaring met administratief organisatorisch en precies werk. Idealiter heb je gewerkt in een dynamische, commerciële omgeving waarin je veel eigen initiatief kon tonen, kon samenwerken met veel verschillende collega’s en proactief te werk ging.

Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je begrijpt dat dat ook in details zit. Je staat stevig in je schoenen, bent proactief en lost problemen op. Je werktempo ligt hoog, je bent stressbestendig, hebt humor en houdt van reuring. Je schakelt snel tussen de vele verschillende taken en bent woonachtig in de Leidse regio.

Aanbod

Je komt te werken bij een kleine organisatie waar saamhorigheid telt. Onze opdrachtgever biedt een prima beloning met goede secundaire voorwaarden. Je komt te werken in een leuk en op elkaar ingewerkt klein team van gemotiveerde collega’s, waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld. Onze opdrachtgever is mooi gelegen in het groen, uitstekend te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid, vrijwel voor de deur.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!Zin om te praten? Laten we afspreken!

Dit kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com. Op basis daarvan maken we graag tijd voor jou. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.