Adviseur / Administrateur – Gouda

Organisatie

Onze opdrachtgever is een brancheorganisatie in de voedingsindustrie dat is gevestigd in de regio Gouda.Voor hen zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Adviseur / Administrateur

“Een mooie functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden!”

Functie

Samen met jouw collega’s op de administratie ben je slechts 8 uur bezig met het voeren van de volledige financiële- en ledenadministratie. Het werk bestaat uit het voeren van de crediteuren- en debiteuren- en grootboekadministratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van diverse financiële rapportage. Samen met jouw collega’s maak je de jaarlijkse begroting en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat je de processen op de administratie worden verbeterd. Je bent de rechterhand van de directeur en zal meediscussiëren in de besprekingen. Grotendeels zul je bezig zijn in de rol van Adviseur. De organisatie wil de dienstverlening uitbreiden in haar service naar hun leden. Deze financiële dienstverlening is een toevoeging en mag jij opzetten, door ontwikkelen, uitbreiden en sturen.

Functie-eisen

De juiste kandidaat voor deze functie beschikt minimaal over een bedrijfseconomische opleiding op HBO-niveau. Iemand met een MBO4 opleiding in financiële richting en veel ervaring, moet ook zeker reageren! Kennis van Accountview is een pre en daarnaast kan je goed overweg met MS Office (Excel). Daarnaast beschik je over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal en heb je een professionele uitstraling en de ambitie om de financiële spil te zijn in de organisatie. Je staat sterk in je schoenen en je houdt van uitdagingen om iets nieuws op te zetten.

Aanbod

Je komt te werken in een zeer unieke werkomgeving met veel uitdagingen. Je krijgt de vrijheid om de administratie/dienstverlening in te richten. Er heerst een open en prettige werksfeer en de arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen. De werkweek bedraagt 36-38 uur.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Adviseur / Administrateurkan eenvoudig door je CV te mailen naar emiel@hollandtalentgroup.com. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Emiel Hoek, Sales Manager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-50278906. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.