Administratief Medewerker – Vlaardingen

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot dienstverlenend bedrijf gevestigd in de omgeving van Vlaardingen


Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Administratief Medewerker

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratie van de organisatie. De (financiële) administratie bestaat uit 6 personen en daarbinnen krijg je een voorname rol. Je krijgt in deze rol met een veelheid aan taken en verantwoordelijkheden te maken, waaronder:

• Verkoopfacturen maken
• Inkoopfacturen inboeken
• Controleren van de administratie
• Het beheren, verwerken en archiveren van documentatie
• Borgen en toepassen van nieuwe informatie
• Aanmaken van certificaten

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding. Idealiter is dit een 1ste of 2de stap in jouw carrière. Verder ben je niet alleen cijfermatig sterk, maar ben je ook communicatief vaardig. Onze opdrachtgever werkt met Unit4 en Office365, mocht je dit beheersen is dat een pré. Je bent woonachtig in de buurt van Vlaardingen. Je hebt een positieve houding en kunt netjes werken. Je bent flexibel en kunt goed onder druk presteren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een baan aan voor 40 uur. Wil jij onderdeel zijn van een leuke en dynamische organisatie met een goede sfeer? Naast een prima salaris hebben zij ook goede secundaire voorwaarden.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Administratief Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar emiel@holland.wpdevelopment.nl onder vermelding van referentie 3767. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Emiel Hoek, Sales Manager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-50278906. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Mocht je binnen 5 werkdagen niets van ons hebben vernomen, mag je ervan uitgaan dat je niet bij de selectie zit. Wij vragen daar begrip voor.