Administrateur – Zoetermeer

Administrateur Zoetermeer

Voor dit dynamische en groeiende logistieke bedrijf zijn wij op zoek naar een Administrateur in de omgeving van Zoetermeer!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Voor een bedrijf dat al bijna 100 jaar logistiek over zee, over wegen en door de lucht regelt, vragen wij je even stil te staan. Want als je stil staat bij je toekomstige nieuwe baan, ga je vooruit. Dan maak je stappen waar je blij van wordt. Wij, van De Holland Talent Group, begrijpen dat heel goed. We leggen je daarom graag uit waarom jij deze kans niet kan laten liggen als je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Ga met ons mee naar de streek Holland Rijnland, we presenteren je graag als de kandidaat die vooruitgang kiest en daarvoor blijft gaan. Reageer op de functie als:Allround Financieel Administrateur (36-40 uur)


Functie

Allround heeft betrekking op de verschillende taken en verantwoordelijkheden die jou juist stappen laten maken, want saai werk is niet aan jou besteed.

Als eerste is het goed om te weten dat jouw adviserende rol groot is. Je gaat samen met de directeur het financiële beleid ontwikkelen en je zorgt voor een correcte uitvoer van de financiële administratie. Met je inzicht en ervaring weet je de periodieke financiële rapportages helder op te stellen, nadat je de feiten en cijfers goed hebt geanalyseerd.

Je bent ook de spil voor de externe accountant. De jaarlijkse audits verlopen soepel dankzij jouw informatie en vlotte medewerking. De bedrijfsadministraties omvatten totaal 3 administraties. Dat is voor jou als verwerker en controleur ervan, geen enkel probleem. Omdat je ervaring hebt en je daarom als allround financieel administrateur genoemd mag worden, ben je bekend met de werkzaamheden die bij deze functie horen. Hierbij kun je denken aan facturatiewerkzaamheden, fiscale aangiften verzorgen, activa en grootboek administratie verwerken en controleren en je hebt contact met externe stakeholders, zoals verzekeraars en banken.

Naast deze werkzaamheden ben je iemand die de processen goed bewaakt en waar verbetering doorgevoerd kan worden, zal jij de initiatiefnemer zijn.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt minimaal een relevante, financieel-administratieve opleiding afgerond, dit mag op mbo-niveau
 • Je werkt- en denkt op hbo-niveau
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring opgedaan
 • Je bent resultaatgericht en je hebt affiniteit met logistiek
 • Je houdt van reuring in een bedrijf en speelt daar goed op in
 • Samenwerken is jouw eerste versnelling en je zelfstandig werken is je cruisecontrol
 • Nederlands- en Engels beheers je goed en Duits is fijn als je dat ook kan
 • Heb je al gewerkt met AFAS? Top!

Wat bieden we jou?

“Ter land, ter zee en in de lucht, jouw werk wordt nooit meer een zucht”

 • Je kan rekenen op een plezierige werkomgeving met een gemotiveerd team
 • De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, zo ook je salaris
 • Er is dynamiek en uitdaging dat volop in beweging is
 • Voor je pensioen wordt direct gezorgd
 • Er zijn 24 vakantiedagen en 3.5 dag ATV (o.b.v. 40 uur)
 • Het salaris bedraagt maximaal € 5.000

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com.

Richard Ruwaard, Sales Manager, Holland Talent Group | 071-3030035/ 06-43442948

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures