Administrateur Zaandam – AMSTERDAM

Vacatures Amsterdam

Heb jij affiniteit met de elektrotechniek en inbraakbeveiliging en ben je een allround financieel-administratieve professional?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Heb jij affiniteit met de elektrotechniek en inbraakbeveiliging en ben je een allround financieel-administratieve professional? Laten we dan de krachten bundelen. Wij maken voor jou de deur open waarin je kwaliteiten centraal staan in een erkend bedrijf dat al 80 jaar laagspanningsinstallaties aanlegt en inbraakbeveiliging als dienstverlening heeft. Wij zijn hooggespannen over jou, laat zien wie je bent en reageer op deze functie:


Allround Administrateur (24-36 uur)


Functie

In de Zaanstreek ga je de financiële- en administratieve processen begeleiden. Je taken en verantwoordelijkheden zijn uiteenlopend en uitdagend op managementniveau.

Het is een allround functie die geknipt is voor jou, omdat je ervaring hebt opgedaan en alle facetten van je vak verstaat. Je bent bovendien een leergierig persoon en wil je met initiatief en interesse verder ontwikkelen. Met deze visie kun je ook de administratieve medewerkers coördineren en de werkzaamheden controleren. Je doet dit op een positieve wijze en je kunt goed samenwerken. Totaal heeft de organisatie 30 medewerkers. Je drive om de werkprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen is groot.

Dat moet ook want er rust een grote verantwoordelijkheid in de basis van de administratie. Dat vind jij niet meer dan logisch. Omdat je goed inzicht en overzicht hebt, weet je het werk structureel in te delen en blijf je de voortgang volgen. De financiële afhandelingen van het inkoopproces en facturatieproces valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat periodieke, financiële rapportages voor het management kloppen. Daarnaast zijn de werkzaamheden ook gericht op projectadministratie, waarbij je proactief samenwerkt met projectmanagers.

Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Je onderhoudt contacten met leveranciers, de accountant en opdrachtgevers en hebt de financiële administratie inzichtelijk en kunt helder informeren.

Wat heb je nodig?


  • Je hebt een afgeronde, relevante opleiding zoals: MBA boekhouden of SPD
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie, bij voorkeur in dezelfde branche
  • Je bent bekend met boekhoudkundige programma’s en ERP-systemen. Syntess/Speedbooks is een pre
  •  De financiële administratie weet je te vertalen in bedrijfsmatige prognoses
  • Bij voorkeur heb je ervaring met projectadministraties
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en bent resultaatgericht

Wat bieden we jou?

  • De allround functie heeft betrekking op verantwoordelijkheden op managementniveau, ben je toe aan meer uitdaging dan kun je jezelf hier goed settelen
  • Het salaris is goed en gericht op de markt
  • Er is een gunstige pensioenregeling

Mogen wij even inbreken in jouw loopbaan? Er wacht een uitdagend uitzicht op je.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Dick@hollandtalentgroup.com.

Dick Wittebrood, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035/ 06-28281009


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures