Administrateur – Barendrecht

Organisatie

Onze opdrachtgever is een financiële dienstverlener gevestigd in de regio Rotterdam.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Administrateur

“Administratie in een modern jasje ”

Functie

In deze functie vertegenwoordig jij diverse MKB-Klanten en ben jij samen met een relatiebeheerder de vertrouwenspersoon voor een vaste klantenkring van de organisatie. Het team van onze opdrachtgever bestaat uit 12 personen en daarbinnen krijg je een voorname rol. Onze opdrachtgever zoekt een Administrateur die zijn klanten zowel adviserend als uitvoerend van dienst kan zijn. Denk hierbij aan het voeren van de financiële administratie, werkzaamheden in het kader van maand-en jaarrapportages, fiscale aangiften verzorgen, strategische beslissingen en overige zaken. Je hebt een achttal collega`s die samen met jou nauw samenwerken en zorgdragen voor de administraties van de klanten. Kan en wil jij met jouw ervaring en enthousiasme belangrijk zijn voor een mix van jonge en ervaren MKB-ondernemers als klant? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde Financiële opleiding. MBO+ / PDB. Idealiter is dit een 2de of 3de stap in jouw carrière. Je hebt al eerder ervaring opgedaan met het voeren en beheren van administraties van meerdere klanten. Onze opdrachtgever werkt met Exact, Nextens en Office365. Je bent woonachtig in de buurt van Rotterdam. Je hebt een positieve houding en kunt netjes werken. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een baan aan voor 32 – 40 uur. Wil jij onderdeel zijn van moderne organisatie met een leuke sfeer? Naast een uitstekende salarisindicatie vanaf €3800,00 hebben ze ook goede secundaire voorwaarden. Er zijn mogelijkheden om thuis te werken aanwezig!

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar emiel@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 3827. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Emiel Hoek, Sales Manager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-50278906. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Mocht je binnen 5 werkdagen niets van ons hebben vernomen, mag je ervan uitgaan dat je niet bij de selectie zit. Wij vragen daar begrip voor.