Administrateur (32-40 uur) – Alkmaar

Administrateur Alkmaar

Een leuke zelfstandig hands-on administrateurs-functie bij een mooi groeiend logistiek familiebedrijf in de regio Alkmaar!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een leuk familiebedrijf dat actief is in de logistieke dienstverlening. Dit bedrijf timmert heel goed aan de weg en zij groeien jaar op jaar.

Voor deze organisatie in de regio Alkmaar zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Administrateur (32-40 uur)

Functie

Dit bedrijf heeft meerdere business units en een belangrijk deel van de administratie wordt centraal verricht. Op de Holding werk je samen met leuke collega’s om de business units maximaal te ondersteunen. Wat ga je doen? Jij bent iemand die makkelijk en goed communiceert door alle lagen van de organisatie heen. De job is lekker divers, je gaat je o.m. bezighouden met het inboeken van inkoopfacturen van een paar kleinere BV’s, verkoopfacturen opstellen, BTW aansluitingen, BTW aangifte, balansdossiers bijwerken, voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekening, diverse analyses maken, aansluitingen maken. Bij deze leuke werkgever wordt initiatief op prijs gesteld. Denk jij dat werkzaamheden beter en efficiënter kunnen? Prima, laat maar zien en je bent dan ook degene die het voortouw mag nemen in deze wijzigingen.

Kortom, een leuke en brede gevarieerde functie!

Wat heb je nodig?

Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding in bedrijfseconomische richting en/of je bent studerende om je HBO diploma te gaan halen. Je beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Je bent klantgericht
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je hebt ervaring met een administratieve functie bij een MKB bedrijf waar communicatie lijnen kort zijn en de werkmentaliteit hands-on is
 • Je hebt bij voorkeur 2-5 jaar werkervaring met administratieve werkzaamheden
 • Je bent bijzonder accuraat
 • Je bent een zelfstarter en bent iemand die kritisch is op het werk, ook dat van jezelf
 • Je bent pro-actief en hebt een drive om het altijd weer beter te doen
 • Je bent handig met systemen en je bent erg goed thuis in Excel
 • Als laatste woon je in Alkmaar of de directe omgeving daarvan.

Wat bieden we jou?

Het bedrijf is goed bereikbaar zowel met privé- als met openbaar vervoer. Verder biedt het bedrijf het volgende:

 • Dynamiek en elke dag liggen de nieuwe uitdagingen voor het oprapen
 • Een super goede sfeer op kantoor
 • een hecht en enthousiast en ambitieus team
 • je krijgt de ruimte om initiatieven te tonen
 • de arbeidsvoorwaarden zijn goed
 • de mensen werken goed samen en zijn zeer hulpvaardig naar elkaar toe

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 5256. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures