Accountant/Fiscaal Adviseur (32-40 uur) – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een belastingadvies- en administratiekantoor opererend onder de RB-vlag (Register Belastingadviseurs) gevestigd in Amsterdam op een goed bereikbare plek. De sfeer is informeel en sympathiek zakelijk. Het is een klein enthousiast team met een mooi netwerk van specialisten die ondersteunende diensten verrichten. Ze hebben een mooie gevarieerde klantenkring in het MKB, MKB+ met wie ze een goede band hebben. Het kantoor onderscheidt zich op dit punt en denkt zowel in goede als slechte tijden pro-actief mee met de klanten. Voor deze opdrachtgever is de Holland Talent Group op zoek naar een:


Accountant/Belasting-adviseur

“aantrekkelijke zelfstandige positie in een hecht en enthousiast team”

Functie

In deze mooie functie wordt je (mede) verantwoordelijk voor de samenstelopdrachten en stel je zelfstandig jaarrekeningen samen, bereidt belastingaangiften voor en controleert en verwerkt administraties. In een team van specialisten bespreek je de portefeuille van de klant en zorg je ervoor dat er op maat advies tot stand komt voor allerlei vraagstukken op financieel, fiscaal en administratief gebied. Je gaat pro-actief te werk en bent alert, je neemt initiatief en gaat op een transparante en enthousiaste manier te werk. Kortom: dit is een brede, verantwoordelijke en gevarieerde functie.

Functie-eisen

Je hebt een HBO-opleiding in bedrijfseconomische richting, bij voorkeur het volledige SPD of een vergelijkbare opleiding, bij voorkeur aangevuld met een RB diploma of studerend hiervoor. Idealiter is dit een 2de of 3de stap in jouw carrière. Je hebt minimaal 5-10 jaar relevante ervaring in een MKB praktijk van een Accountants- of Administratiekantoor en je hebt fiscale affiniteit of ervaring. Je ziet het als een uitdaging om je vaktechnische en commerciële talenten verder te ontwikkelen en je vindt het leuk cliënten persoonlijk te adviseren. Motivatie, enthousiasme, accuratesse, zelfstandigheid en een goede teamgeest zijn onmisbaar voor deze functie. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent iemand die breed geïnteresseerd is, niet alleen op jouw vakgebied maar ook maatschappelijk en sociaal gezien.

Aanbod

Een aantrekkelijke functie bij een informeel kantoor, waar werkvreugde, positief denken, waardering, en een goede balans in werk en privé de standaard is!Het spreekt voor zich dat de salariëring uitstekend is en dito de secundaire arbeidsvoorwaarden. Het kantoor is uitstekend met (openbaar) vervoer te bereiken.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Accountant/Fiscaal Adviseur kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4874. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Sollicitatie

Bart Maas 071-3030035