Aankomend CFO – Haarlemmermeer

Finance Haarlemmermeer

Een zeer gevarieerde eindverantwoordelijke functie bij een mooi en groeiend productiebedrijf!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf gevestigd in de Haarlemmermeer. Omdat dit bedrijf flink aan het groeien is heeft de DGA behoefte aan een:


Aankomend CFO

‘’een handson financieel eindverantwoordelijke functie bij een MKB-bedrijf’’

Functie

Als financieel professional wordt je eindverantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van het financiële beleid, de opzet van de administratieve organisatie en rapporteer je aan de DGA. Jij bent een drijvende kracht achter de verdere professionalisering van het bedrijf en draagt zorg voor het optimaliseren van efficiency, kostenbeheersing en marges. Je bent een strategisch sparringpartner voor de overige directieleden en samen brengen jullie het bedrijf een volgende groeifase in en door. Je beheert de gehele planning & control-cyclus en draagt zorg voor het monitoren van de overeenstemming tussen de strategische doelstellingen en de inhoudelijke vertaling naar financiële meerjarenplannen, budgetten, forecasts en activiteitenplannen. Ook ga jij je bezighouden met de kostprijsberekeningen en -problematiek. Je geeft leiding aan het finance team (2FTE) dat zorgt voor een verdere inhoudelijke verbetering van de kwaliteit van managementinformatie. Je bent een dusdanig hands-on professional dat je eigenhandig ook operationele taken in het financiële werkveld op je kan nemen zoals het opstellen van jaarrekeningen, het opzetten en vervaardigen van budgetten en managementinformatie, het optimaliseren van werkkapitaal en het cash-flow beheer. Daarnaast ben je gesprekspartner voor externe contacten als de Accountant, Banken en Verzekeringsmaatschappijen. Tot slot ben jij thuis op het gebied van faciliteiten en draai jij je hand er niet voor om bepaalde HR- (salarisadministratie) en IT-taken op je te nemen.

Wat heb je nodig?

Je bent een gedreven hands-on professional die goed kan schakelen tussen strategie, tactiek en operatie. Je hebt bewezen ervaring als financieel eindverantwoordelijke of als b.v. (Business) Controller in een (MKB-handels)bedrijf gedurende minimaal 5 jaar. Je hebt ervaring met het doorvoeren van belangrijke organisatorische wijzigingen en met sterk veranderende omgevingen. Je hebt uitstekende analytische en conceptuele vaardigheden en daarnaast heb je een goed gevoel voor menselijke verhoudingen en ben je in staat door alle lagen van de organisatie heen op vlotte, concrete en overtuigende wijze te communiceren en contacten te leggen. Uiteraard ben je kritisch, assertief en tactvol, geen 9-5 mentaliteit en heb je een uitstekend oog voor details zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde (bedrijfseconomische) opleiding. Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een groeiend en dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. Het aanbod bestaat uit een mooi salaris en eventueel een auto van de zaak.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

door jouw CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com o.v.v. referentienummer 5335.Radbout Rodermond, Directeur Holland Talent Group | 071-3030035 of 06-29008241

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures