Financial Controller (32-40 uur) – Utrecht

Organisatie

Onze opdrachtgever is een snel groeiende internationale MKB-organisatie actief in de advisering inzake risicobeheer omtrent duurzaamheid in de supply chain. Zij zitten overduidelijk in de scale-up fase en de huidige 35 mensen die er werken zijn een hecht team en werken met veel plezier aan de uitbouw van hun organisatie. Zij hebben klanten in binnen-en buitenland. Zij zijn gevestigd in de mooie stad Utrecht in een prachtig pand. Dit bedrijf heeft de behoefte om haar financiën en interne processen verder te professionaliseren.

In dit kader zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Financial Controller (32-40 uur)

“Een mooie brede hands-on finance functie in een dynamische omgeving”

Functie

Houd jij van uitdagingen? Ben jij zelfstandig en neem je graag verantwoordelijkheid? Vind je het leuk om als Financial de sparring partner en vertrouwenspersoon te zijn van de DGA? Dan hebben wij die uitdaging voor jou!

In deze uitdagende rol wordt je verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige verwerking van alle financiële gegevens (voor een tweetal entiteiten). Daarnaast verzorg je de facturatie, de kwartaal-afsluitingen, de tussentijdse rapportages en de analyses die je in dit kader moet maken. Ten behoeve van de jaarafsluiting zorg je dat de balansdossiers op orde zijn, zodat de Accountant in staat is zonder problemen de jaarrekeningen en VPB aangiften te vervaardigen. Als enige Financial neem je ook andere voorkomende zaken ter hand, zoals verzorgen liquiditeitsoverzichten, de begroting, de salarismutaties en controle op salarisverwerking, contractbeheer, meekijken met offertes en andere aan finance gelieerde zaken. Ook ben jij de contactpersoon voor de Accountant, de banken en de verzekeringen incl. pensioenfonds. Loopt een proces niet helemaal lekker? Jij komt met verbeteringsvoorstellen en implementeert deze. Verder worden jouw gevraagde en ongevraagde adviezen als sparringpartner op prijs gesteld! Kortom, een leuke uitdagende functie, waarin je rapporteert aan de COO.

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-BE opleiding (b.v. HEAO-BE of SPD) en brengt ca. 5 jaren allround werkervaring mee op een financiële administratie bij een commercieel bedrijf. Je beschikt over een pragmatische, hands-on en nuchtere werkinstelling. Je bent proactief en hebt een dienstverlenende houding in je werk en bent uiteraard accuraat en analytisch ingesteld. Je kunt in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands/Engels) zijn vanzelfsprekend. Grondige kennis van Excel is een must en je bent gewend om met moderne boekhoudsystemen te werken. Je hebt veel IT affiniteit. Verder ben je iemand die ‘goed bij de pinken’ is. Niets is vanzelfsprekend, dus we verwachten van je dat je kritisch bent op werk en inhoud.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team van een leuk en dynamisch bedrijf. Het bedrijf biedt een job met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om de finance verder naar eigen inzicht in te richten en efficiënter te maken. Belangrijk is dat je flexibel bent, maar andersom is het bedrijf ook flexibel richting jou! Een deel thuiswerken is bespreekbaar.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!


Solliciteren naar de functie van Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 5090. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.