Financieel Administratief Medewerker – Haarlem

Organisatie

In een authentiek, prachtig, goed bereikbaar pand in Haarlem, tref je een dienstverlening in detachering, gericht op IT en Finance.

Niets bijzonders tot zover, maar vergis je niet. Detachering betekent bij deze organisatie: op een persoonlijke en betrokken manier de schakel vinden. Opdrachtgevers zoeken professionals in IT- en Finance en opdrachtnemers, kunnen hierdoor aan de slag voor een mooi project. Sinds 2000 zijn ze een kennispartner met echte aandacht voor vraag, aanbod, mens en missie, met succes! Jij kunt bij deze sympathieke organisatie horen want ze vragen momenteel een:


Financieel medewerker (32-40 uur)


Naast detachering, doen zij ook grote IT- projecten zelf. De bedrijfscultuur is niet hiërarchisch. Men gelooft in gelijkwaardigheid, toegankelijkheid en openheid. Deze kernwaarden zorgen er al jaren voor, dat mensen hier blijven en gemotiveerd werken. Via deze organisatie werken meer dan 700 professionals voor toonaangevende opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs, corporate business en de overheid. Als financieel medewerker kun je het zelf gaan ervaren, om nooit meer weg te willen!


‘Wie mensgericht handelt, heeft geen werk maar een leven’

Functie

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van werkzaamheden, waarbij je rapporteert aan directie. De Finance wordt door twee financiële medewerkers uitgevoerd. Hierbij is er ondersteuning van een externe accountant, die de jaarrekening, BTW- aangiften en maandafsluitingen verzorgt. De werkzaamheden zijn grotendeels op Finance ingericht. Waar nodig wordt dit aangevuld met administratieve werkzaamheden, als opvang van afwezige collega’s. Je draagt er samen met een fijn team voor, dat de financiële administratie nauwkeurig wordt uitgevoerd. Daarnaast heb je contact met klanten, leveranciers en externe professionals, gericht op financiële zaken.


Dit wordt van je gevraagd:

• Opstellen en beheren van diverse rapportages;

• Beheren van de kas- en kasopmaak;

• Inboeken van inkoop- en verkoopfacturen;

• Voorbereiden en klaarzetten van incasso-opdrachten van debiteuren- en aan crediteuren;

• Verwerken van bankmutaties voor alle ondernemingen;

• Financiële controle op afwijkingen;

• Verwerken van post voor de financiële afdeling;

• Mailing verzorgen voor de afdeling Finance.

Functie-eisen

Reken maar uit: dynamiek x ambitie = ….


De financiële business heeft je grote belangstelling. Je hebt minimaal drie jaar ervaring en blijft je verdiepen in de materie.

Je persoonlijke eigenschappen passen bij een integere groep hardwerkende mensen.

Initiatiefrijk als je bent, pak je de werkzaamheden zelfstandig op. Je bent klantgericht en verantwoordelijk voor je functie en de gehele organisatie, dat door alle werknemers, breed gedragen wordt.

Je vaardigheden op communicatief gebied zijn goed ontwikkelt en je denkt – en werkt op Hbo-niveau.


Dan nog als laatste; 30 minuten reisafstand is wel genoeg toch? Dat is ook de voorkeur bij deze werkgever.
Aanbod


‘Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen’


Samenwerken kunnen ze hier! 26 enthousiaste, jonge mensen zorgen dagelijks voor tevreden opdrachtgevers- en nemers. Er wordt ook gewerkt aan teambuilding, nou ja, gewerkt… ze gaan dus gezellig op stap of drinken een borrel met elkaar. Niets mis mee toch? Teamspirit geeft vleugels aan de organisatie.


Het station is vlakbij, kom je met de auto? Dan parkeer je voor de deur.

Het is een warme organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden, reken daar maar op!

Inlichtingen

Waar wacht je nog op! O, als je het kantoor ziet, dan ben je helemáál om! We laten het je graag zien


Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.


De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.