Financieel Administratief Medewerker – Amsterdam

IntroductieOrganisatie

Stralen en coaten van buitenobjecten, zoals onder andere; schepen, kranen en bruggen is nodig, want roest is achteruitgang. Mee eens? Mooi, dan is de functie die wij hier voor je hebben er één, waar je van gaat stralen. Op het hoofdkantoor in Amsterdam, is het team Finance klaar voor een nieuwe collega met financiële, administratieve skills in de functie van:


Administratief medewerker (24 uur)


Drie broers, startten in 1956 een bedrijf in het ontroesten en schilderen van schepen. Wat klein begint, kan omvangrijk worden. Met een miljoenenomzet en 300 medewerkers, ben je verzekerd van een solide bedrijf om voor te werken. Het snelgroeiende bedrijf is operationeel op meerdere scheepswerven in Nederland. Internationaal zijn ze actief in Frankrijk, Antwerpen, Zweden en Curaçao. Gecertificeerd specialisten die het vak verstaan. Het blijft daarbij allang niet meer bij alleen schepen. Windmolens, bruggen en andere grote projecten, worden vakkundig onder handen genomen. Een boeiend bedrijf, waar je graag meer van wil weten en zeker voor wil werken.


Vastgeroest? Kom in beweging

Functie

Het team bestaat momenteel uit één Controller en drie medewerkers Finance. Jij bent de spil van het team, omdat je een veelzijdig takenpakket hebt. Je naam zul je nog veel horen roepen. Je dagelijkse taken bestaan uit:

• Verwerken van post, mails en telefoon;

• Klanten, leveranciers en collega’s, als eerste aanspreekpunt te woord staan;

• (Financiele)administratie bijhouden en secuur verwerken;

• Een goede structuur aanbrengen in het administratieve systeem;

• Je verzorgt de facturatie en de urenregistratie.

Functie-eisen

Je hebt van die mensen, die snel reageren, veel tegelijk doen en toch rustig en vriendelijk blijven. Herken je jezelf daarin? Top, want zit je hier helemaal in je vaarwater. Deze mooie en belangrijke eigenschappen vul je aan met ervaring. Je kunt je hier verder ontwikkelen, maar je weet al meer van het reilen zeilen in een functie als deze.

• Je schakelt vlot en richt je daarna met focus weer op je taken;

• De afwisselende werkzaamheden vind je juist leuk en daarbij schat je prioriteiten goed in.

MBO werk- en denkniveau sluit goed aan in deze functie. Taalkundig ben je in Nederlands en Engels goed ontwikkeld. Over Microsoft Office, hoeven we je niets meer uit te leggen. Als aanspreekpunt begrijp je wel, hoe noodzakelijk communicatieve vaardigheden zijn. Je bent flexibel, roest moet altijd worden aangepakt, daar heeft niemand wat aan.

Aanbod

‘Gaan voor een vaste baan’


‘Jezelf zijn met hart voor de zaak’, hoe voelt dat? Neem dus mee, wat je al weet en geef het vooral door. De sfeer is open en gezellig. Je krijgt na een proefperiode en wederzijds welbevinden, een vast dienstverband. Goed vooruitzicht dus, net als dit:

• Het salaris is marktconform. Wat je meebrengt, wordt beloond;

• Vakantiedagen, 24 stuks op fulltime basis en 8% vakantiegeld;

• Reiskostenvergoeding en een prima pensioenregeling.

Inlichtingen

Op naar Amsterdam! We stellen je graag voor als de perfecte kandidaat!

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.