Ass. Controller – WORMERVEER

Organisatie

Laat je met plezier inpakken

Door een Internationaal bedrijf, dat al 25 gespecialiseerd is in verpakkingsmaterialen. Met een visie op lange termijn partnerschappen, zijn zij op zoek naar een lange termijn arbeidsrelatie met jou, als:


Assistent Controller (m/v) 32 – 40 uur per week


Een jong, fris en gedreven team, weet in elke functie de juiste verpakking te vinden voor elke inhoud. Creatief en dynamisch, is een treffende woordkeus, welke zo op het lint geschreven kan worden, als strik op de doos.

Vanuit diverse locaties opereren zij Nationaal- en Internationaal; Frankrijk, België, Rotterdam en Wormerveer. Laatstgenoemde kan jouw nieuwe werkplek worden. Bij deze organisatie, worden specialistische PE-folies en verpakkingen geproduceerd.

Ze zijn één van de grotere organisatie in deze branche en per 1 juni ben je hier al van harte welkom!

Functie

Met vier gedreven collega’s, ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie. De uitdaging daarnaast, is het WMS- systeem, dat begin dit jaar geïntegreerd is en nog in volledigheid operationeel moet worden. Ben je al bekend met het ‘Warehouse Management Systeem’, dan is dit alvast een mooie meenemer. Hands-on boekhouden in een goede sfeer, waar humor en targets, echt samengaan, dat kan hier gewoon.

Korte lijnen en duidelijke communicatie met klanten, zegt ook al iets over hoe hier gewerkt wordt. Daar pas jij juist prima bij, want zo is de bedrijfscultuur, waar je tot je recht kan komen. Je bent verantwoordelijk voor één- of meerdere administraties.


Even concreet, deze werkzaamheden liggen met smart op je te wachten:

• Opstellen van maandelijkse rapportages aan het management;

• Btw-aangiftes voorbereiden en indienen;

• Je bewaakt de voorraad via WMS-systeem;

• Budgettair ben je een scherp vizier;

• Balansen opstellen, doe je samen met de Controller;

• CBS-statistieken houd je bij.

Functie-eisen

Als je niet kunt lachen, dan wordt het wel lastig. Humor is hier arbeidsvitaminen. Met een positieve mentaliteit, denk je in oplossingen, daarin mag je creatief zijn. Ze stoppen hier niet alles in dezelfde verpakking, wees maar lekker uniek. Deel dit ook, samen met kennis dat je meeneemt, je werkt- en denkt, op Hbo-niveau. Daarbij heb je op ditzelfde niveau een afgeronde opleiding, bijvoorbeeld SPD of HEAO BE.

Totaal breng je een stevige balans, met een vette plus als uitkomst, want je ervaring en vaardigheden bestaan verder uit:

• Exact Globe, is bekend en je weet hoe het werkt;

• Nederlands en Engels spreek- en schrijf je vaardig;

• Communicatief ben je sterk en je weet welk niveau passend is;

• Je bent analytisch en neemt minimaal 3-5 jaar werkervaring mee in deze branche;

• Het hele Officepakket, waarbij uiteraard als leider Excel, ken je als je broekzak;

• Je bent een kei in database en ERP-systemen.

Aanbod

Groei is de verpakking aanpassen

Dus stemmen ze hier jouw groeiende ambitie af, op het juiste formaat. Ontwikkelen en je thuis voelen op één werkplek; een supermooie kans, die je niet laat liggen. Het salaris is marktconform en voor je oude dag, wordt uiteraard gespaard door een pensioenregeling. De reiskosten worden uitbetaald. Compleet en no-nonsense.

Inlichtingen

Wees er snel bij, want op is op! Je kunt hier snel je slag slaan en investeren in je toekomst.

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.